Categorieën

Straling-energetische producten / Energetische-ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld

Energetische-ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld 5 6

Energetische-ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld

Deze energetische ring helpt u centreren in uzelf. Daardoor blijft uw energie beter bij uzelf en bent u beter beschermt tegen straling.

Uw lichaam herkent de energie/informatie van de ring, die de natuurlijke stroom van levensenergie in uw lichaam stimuleert.

De energie-ring heeft een kleine opening. Dit brengt de energie van opengaan, loslaten en verder groeien.

De ring helpt u beter in contact met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht meer bij uzelf te houden. Veel mensen ervaren dat spanningen in hun lichaam loskomen en weg beginnen te stromen.

De energie-ring geeft extra energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stress.

U kunt zelf voelen of u de armband aan de linkerkant (de kant van het meer ontspannen en loslaten) of de rechterkant (de kant van meer doen) van het lichaam in de broekzak, of op een andere manier, wilt dragen.

Voordelen Energetische-ring

  • slijtvast

  • blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen

  • De energie van de ring is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces wat al gaande is

  • De energetische ring heeft een Bovis waarde van 126.000

  • op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie
     

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband, de Penta Power Pendant en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Bekijk de overzichtelijke combinatie mogelijkheden tabel van de verschillende stralingsproducten bij de productfoto's onderaan de pagina.

Als u vragen heeft over het combineren van deze producten of andere producten die u in gebruik heeft, neem dan contact met ons op.

Verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

  • Wordt als envelop verzonden

  • Verzendkosten € 3,95

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 21,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

Voorraad

6

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Martine Koomen -

Mijn dochter vindt het heel fijn om de ring bij zich te hebben. Ik vind het zelf niet echt prettig, iets te dwingend, te sterk.

Celine -

Afgelopen jaar heb ik verschillende producten via uw website besteld.
Hier heb ik tot nu toe al erg veel baat van gehad. Dat wil ik u toch echt laten weten, omdat er geen dag voorbij gaat zonder dat ik geen gebruik maak van de producten. Ik zou echt niet zonder meer kunnen. Dat komt omdat ik erg stralingsgevoelig ben (ik voel en hoor de stralingsfrequenties) en ik had al zo veel geprobeerd voordat ik bij uw website uitkwam.

Nu heb ik de energiering vrijwel altijd aan, als ik de deur uitga voel ik nog eens extra of ik deze wel om heb. Het voelt goed voor mij en blijft goed voelen, ook na een half jaar, terwijl anderen stralingsproducten heel snel lijken vol te raken.

Mark -

Sinds ik de energie ring draag merk ik dat dingen, spanningen en lastige situaties makkelijker van mij afglijden, het komt wel langs maar het is rustiger omdat ik dichter bij mezelf blijf.

Toos -

De ring heb ik onder mijn kussen gelegd en ik slaap nu veel beter. Toen mij hulp mijn bed opmaakte had ze de ring op de plank er boven gelegd. Die nacht en de nacht er op sliep ik heel slecht en vroeg mij af hoe dat toen kwam en opeens bedacht he ik mis de ring. Nadat ik hem er weer neergelegd had sliep ik weer goed.

Marianne -

De eerste dag had ik hem in m'n linker broekzak gedaan voor meer rust en s'nachts onder m'n kussen gelegd,ik heb toen wel beter doorgeslapen.

Nu na enkele weken merk ik dat ik weer wat toegankelijker ben en m'n emotie's beter de baas ben,dus zit ik ook beter in m'n vel. Ik draag hem nu een paar weken bij me en ik moet zeggen dat ik weer wat positiever in het leven sta en me niet meer zo depressief voel en eenzaam. Ik ga gewoon verder met dragen,soms rechts en soms links en zie wel of het me nog meer verbetering geeft.

Rosemarie -

Mijn ervaring met de energiering is een holistische ervaring: Op hetzelfde moment vergroot hij mijn energiesysteem, ik voel dat ik open ga voor nieuwe gebieden in het leven – en op hetzelfde moment helpt de ring me om met beide benen op de aarde te staan, zeker en stabiel. Het heeft een integrerend effect op vele niveaus van bestaan. Een ander aspect dat verbazend voor me is: De energiering heeft geen ‘schoonmaak’ nodig, de ring heeft het vermogen in zich (voor mij) om te helpen accepteren en het laten gaan van weerstand. Dus het ondersteunt om stabiel te zijn in deze processen. Schoonmaak van de energiering is niet nodig voor mij, de ring omarmt alle ervaringen en helpt om ze allemaal te integreren.’’

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Nieuwsbrief aanmelden