Hele huis inbouw-waterfilter voor op een hoofd-waterleiding - Aquaphor
8 Reviews | Review toevoegen

Dit Aquaphor hele huis inbouw waterfilter voor op een hoofd waterleiding zuivert het water in het hele huis of appartement, niet alleen van roest of zand maar ook van chloor, organische chemicaliën

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 259,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen

Hele huis inbouw-waterfilter voor op een hoofd-waterleiding - Aquaphor

Schoon water voor wassen, baden en drinken zorgt ervoor dat iedereen de voordelen kan genieten van een verbeterd welzijn. Met dit hoogwaardige waterfilter voor het hele huis bent u overal in huis zeker van zuiver drinkwater!

Een waterfilter dat het water in het hele huis of appartement zuivert, niet alleen van roest of zand maar ook van chloor, organische chemicaliën, pesticiden, medicijnen en zware metalen. Ook achtergebleven deeltjes en installatie residuen uit leidingen van nieuw gebouwde huizen worden eruit gefilterd.

Daarnaast voorkomt u schade aan apparaten zoals een waterkoker, boiler, koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine.

Dit filter wordt geleverd met een filterpatroon voor het filteren van koud water van een heel huis. De module bestaat uit Aqualen vezels met een doorlaatbaarheid van 5 micron.

Dit filter is gemaakt van hoog kwalitatief Noryl plastic en bestand tegen hoge druk en hoge temperatuur. Ondanks alle voordelen zijn de filters zeer compact.
Het filterhuis is nagenoeg onverslijtbaar en kan in ieder geval 10 jaar mee.

De Aquaphor filterpatronen die wij leveren zijn voorzien van Aqualen. Dit is een adsorptie ionen uitwisselingsvezel gemaakt van kokosschaal. Deze vezel is verweven met fijnere koolstof korrels zodat ze op hun plek blijven. Het is als het ware een soort net met ionen die de schadelijke stoffen binden. Dit net bevat actieve koolstof korrels en heeft een hoog contact oppervlak. Het kan op hoge snelheid het water bevrijden van verontreinigingen zonder snel dicht te slippen. Daarnaast bevat het speciale anti zware metalen vezels die zware metalen en ijzer binden en geactiveerd zilver tegen bacteriegroei.

Al onze filters hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al onze filters leveren in tegenstelling tot veel andere goedkopere filters die alleen actieve kool gebruiken een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de hele gebruiksperiode.
 

 

 Indicatie filterprestatie

 Chlorine:

 100%

 Chloroform:

 99,5%

 Phenol:

 98%

 Pesticides:

 97%

 Lead:

 99,5%

 Copper:

 98%

 Cadmium:

 99%

Dit waterfilter verwijdert: 

 • chloor en afbraakproducten van chloor

 • organische verbindingen,

 • pesticiden en pesticidenresiduen

 • deeltjes en zwevende deeltjes

 • zware metalen zoals lood en koper

 • asbestdeeltjes

 • ijzer

 • medicijnresten

 • en nog veel andere stoffen


Belangrijke mineralen zoals natrium, kalium, magnesium en calcium blijven voldoende in het water aanwezig.
Het water zal daardoor geen mineralen aan je lichaam onttrekken.
 

Voordelen van dit waterfilter zijn: 

 • Sterke behuizing

 • Kan goed tegen hoge temperaturen

 • U voorkomt schade aan apparaten

 • Eenvoudig te verwisselen terwijl het filter in de leiding blijft

 • Vanwege de meegeleverde filterhuissleutel heeft u geen gereedschap nodig bij het vervangen
 • Dit waterfilter systeem is volledig BPA vrij
 • Ter illustratie van het filter vermogen vindt u in de bijlage een test gedaan met een vergelijkbaar waterfilter (voor een kleinere waterleiding). Het gaat hier ook om een 5 micron koolstof filter patroon met de speciale Aquaphor aqualen vezel. Deze test is representatief voor dit waterfilter
 

Waterfilter wordt geleverd met: 

 • Filterpatroon B520-12

 • Filter huis

 • Filterhouder

 • Maat: één duims( 28 mm) duims binnendraad, wordt geleverd met 28 mm buitendraad montage koppeling

 • Filterhuis sleutel

 • Gebruiksinstructies
   

Afmetingen B x L x H: 26,0 x 18,0 x 60,6 cm
 

Filter patroon B520-12 

 • Filter capaciteit: 20 l / min

 • Temperatuur van het te filteren water: 5 - 40 C

 • Filterfijnheid: 5 micron

 • Kleur filter patroon: blauw

 • Vervangen na: 60.000 l
 • Minimale druk 1 bar
 • Het filterpatroon is gemaakt van polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters) en is BPA vrij.

Verkoopprijs is inclusief filterpatroon. De verkoopprijs van het filterpatroon is: € 69

 • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage).


Wij kunnen dit waterfilter voor u installeren, installatiekosten zijn ongeveer € 250 afhankelijk van de reistijd en materiaalkosten. U kunt het filter ook door een bekwame lokale loodgieter laten installeren (dit is waarschijnlijk goedkoper).

Neem contact met ons op als u wilt dat wij de installatie voor u uitvoeren, wij maken dan een offerte op maat.


Informatie over wanneer en waarom water te filtreren

Vraag en antwoord waterfilters

Instructie video installatie hele huis waterfilter


Instructie video vervanging hele huis waterfilter


Video met algemene informatie over Aquaphor waterfiltersVerzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

 • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.

 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

MC - 01-09-2019 17:07

Product ontvangen. Moet nog geïnstalleerd. Ziet er goed uit. Snelle levering .

M.Smit - 03-07-2019 22:51

Dit filter heb ik als voordeelpakket besteld met een douche en keuken inbouw vitaliser.
We hebben dit filter nu een week of 2 in gebruik. Zelf geïnstalleerd, met wat knel koppelingen is dit vrij eenvoudig zelf te doen.
Ik heb een redelijke kelder dus had hier plaats genoeg voor, hij zit voor mijn onderhouds-vrije waterontharder welke met zout werkt die we al een jaar of 5-6 gebruiken.
Met dit filter valt ons op dat het water veel beter smaakt en frisser is, het filtert ook alle troep eruit dus dat is mooi meegenomen.laurens - 18-02-2019 15:55

wij zijn heel blij met het waterfilter

Veronique - 12-11-2018 16:02

super service en wij zijn zeer tevreden van de filter. Belgie scoort ondermaats qua zuivering water dus iedereen kan best een filter installeren.

Dick Teunissen - 10-09-2018 11:59

Goede duidelijke website...overzichtelijke informatie...uitstekend product en goed contact met Jay...
Filter haalt allerlei troep uit het water, heb nieuwe en oude filter naast elkaar gezet (zie foto nr:6 hierboven), en oude filter is ronduit vies en goor. Zonder de filter hadden wij die troep opgedronken!!

Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017 14:57

Voor ons een besparing van honderden kubieke meter water per jaar doordat we nu veilig ons putwater kunnen gebruiken voor sanitair en wasmachine zonder schadelijke elementen.
Blij dat we dit aangekocht hebben.

Miek Prinsen - 04-01-2017 10:35

Wat fijn dat we nu eindelijk echt schoon water hebben! Wilde dit al heel lang. Bestelling en verzending ging moeiteloos. Wij hebben zelf een installateur laten komen. Het is een groot apparaat, dus wel even kijken vooraf waar deze geinstalleerd wordt. Voordeel is dat we ook douchen met schoon water, nadeel is dat we de wc er ook mee doorspoelen, maar dat nemen we op de koop toe!

Jan de Hoon - 22-12-2016 16:03

Ik woon in de Filipijnen het water halen wij uit de grond dat gaat naar een tank van 1000 liter maar het is niet schoon, enkel voldoende voor de was, de kwaliteit laat hier te wensen over maar niet te spreken over het drinkwater.
Ik heb bij vitaaldrinkwater een filter en een watervitaliser gekocht ik moet zeggen ben zeer tevreden erover, ik heb nu schoon helder water. Ik kan het water uit de kraan gewoon drinken nu, ik geef hier een 5 voor. Ik zou de mensen willen aanraden als ze problemen hebben met schoon water neem kontakt op met vitaaldrinkwater deze mensen geven een goed advies en helpen jullie goed.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.