Informatie over verzending, gratis retour en levering Heerlijk Water


Informatie over retour zenden
Informatie over levering

Informatie over verzending


De producten worden zoveel mogelijk op de dag van bestelling of anders de dag erna verzonden. Via PostNL vindt normaal gesproken de bezorging de volgende dag plaats, maar het komt ook wel voor dat het een dag langer duurt daar hebben wij helaas geen invloed op.

Bestellingen boven de € 100 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 100 zijn de verzendkosten € 3,95.

Pakketten worden standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid en persoonlijke aflevering kunt u tijdens het bestelproces bij een bestelling boven de € 50 gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Producten die door de brievenbus kunnen worden in een gefrankeerde enveloppe verzonden.
Bestellingen boven de € 100 in een envelop versturen wij altijd met een Track & Trace code.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten versturen met Pakjegemak, dan kunt u het pakket afhalen op een PostNL pakketpunt. Geef daarvoor bij de bestelling aan bij welk PostNL pakketpunt u het pakket wilt laten bezorgen. U kunt via deze link een keuze maken voor een PostNL pakket afhaalpunt bij u in de buurt.

Uw bestelling wordt bij u thuis geleverd via PostNL. In het geval dat u niet thuis bent, en u hebt gekozen voor ''aangetekende verzending'' kunt u op dezelfde dag voor 22:00 op de website van PostNL aangeven waar en wanneer u uw zending wilt laten bezorgen; op uw adres, bij uw buren of op het postkantoor. Maakt u geen keuze dan wordt de zending de eerstvolgende dag (zon- en feestdagen uitgezonderd) opnieuw aangeboden.

Met uitsluiting van grove aanwijsbare nalatigheid door de klant blijft Heerlijk Water verantwoordelijk voor de zending tot u deze heeft ontvangen.
Bij een bestelling ontvangt u altijd informatie voor als u het product mocht willen retourneren.

Voor verzending naar België en de andere Europa 1 landen (zie hieronder) zijn de verzendkosten onder de € 50, -  € 4,95 per zending en boven de € 50 - € 8,95 per zending
 
België
Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Italië
Luxemburg
Oostenrijk
Spanje
Verenigd Koninkrijk
Zweden

Retour  sturen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product of bestelling aan ons retour wil zenden of een (gedeelte van uw) bestelling alsnog wilt annuleren; dit is geen probleem. Wij vragen u wel om dit aan ons te melden, zodat wij uw retour kunnen verwachten en u een creditfactuur kunnen mailen.

U heeft het wettelijk recht artikelen te retourneren, zonder opgaaf van reden. Dit dient u wettelijk 14 dagen na ontvangst te doen, dit is de periode waarin de afkoelingsperiode met het herroepingsrecht van toepassing is. Wat inhoudt dat er niets mee mag worden gedaan dat de 'nieuwstaat' van het product aantast.

Daarbij dient u de plakzijde van de sticker van de volgende producten: Radisafe telefoon stickers, Bioprotect Stralingontstoringssticker, bedekt en ongeschonden te houden. Daarnaast mogen waterfilters niet gebruikt zijn, in de zin dat er water doorheen gestroomd heeft. Anders kunnen wij deze producten niet terug nemen.

Daarnaast geeft Heerlijk Water u middels een speciale niet tevreden geld terug garantie de gelegenheid de vitaliserproducten beter te leren kennen en te ervaren. Wij vragen u om in deze periode voorzichtig om te gaan met de producten en beschadigingen te voorkomen.

Hierbij geldt voor de volgende producten de volgende garantietermijn vanaf de ontvangstdatum:

•30 dagen voor de volgende Leliveld producten: Energieplaat, Energetische-ring en Energetische-armband. Daarbij dient u de Energieplaat tegen krassen, vingervlekken en druppels (ook niet schoonmaken met een nat doekje) te beschermen, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de verkoopprijs vanwege waardevermindering in rekening te brengen.

•3 maanden voor de Kraanvitaliser, Douchevitaliser, Aanrecht inbouwvitaliser en de Brandstofvitaliser.

•4 maanden voor de Kalkbreker Waterontkalker

•1 jaar voor de Leiding-watervitalisers

Heerlijk Water betaalt binnen 14 dagen na ontvangst van het product het volledige aankoopbedrag plus de verzendkosten terug (indien de gehele bestelling wordt geretourneerd). Wordt een bestelling gedeeltelijk geretourneerd dan zijn de verzendkosten voor de klant.

Eventuele installatiekosten en dé installatiekosten van een leiding-watervitaliser of waterfilter blijven voor rekening van de klant.

Retour
De kosten van retour sturen zijn voor rekening van de klant.


Welke levertijd heeft mijn bestelling?

De producten worden zoveel mogelijk op de dag van bestelling of anders de dag erna verzonden. Via PostNL vindt normaal gesproken de bezorging de volgende dag plaats, maar het komt ook wel voor dat het een dag langer duurt daar hebben wij geen invloed op.
Bij enkele artikelen in onze shop staat vermeld dat ze een andere levertijd hebben.
Het kan een enkele keer voorkomen dat een product even niet leverbaar is, daarover zullen wij u z.s.m. informeren.

Wat als de bestelde producten niet op voorraad zijn?

Het komt zelden voor, maar het zou kunnen dat een fabrikant zijn producten niet tijdig kan leveren, wij zullen u dit zo spoedig mogelijk laten weten en in overleg met u treden.
Heerlijk Water zal alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te leveren.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.