Product reviews

Dit zijn allemaal oprecht en vrijblijvend geschreven ervaringen (reviews) van de gebruikers van deze producten. We hopen dat u ook uw ervaring met ons wil delen ter inspiratie voor anderen smiley. Tegenwoordig kunt u uw ervaringen direct op de productpagina bij een specifiek product toevoegen en/of lezen.


Leiding-watervitaliser
Douche - en aanrecht inbouwvitaliser

Kraanvitaliser
Diverse vitaliser video ervaringen
Energieplaat
Energie-armband/ring

Pen vitaliser
BioProtect Card
BioProtect Sticker
RadiSafe telefoon sticker
 

 

 

 


Leiding-watervitaliser voor het hele huis


Ourosboros Leidingwatervitaliser:
Wij zijn zeer tevreden met onze water Vitaliser en ontkalker.
Het installeren was zo geregeld door een uiterst bekwame vakman die ook veel te vertellen had over de werking van het gevitaliseerde water.
Het water smaakt veel zachter en puurder.
Ook merken we de invloed in de sfeer in huis.
Die is merkbaar beter geworden.
Douchen zonder kalk is ook een stuk prettiger voor het haar.
Ook merken we dat onze apparaten zichzelf beginnen te schonen,
Onze wasmachine spuugde laatst een hele lading drab uit de vuil waterslang vandaan.
Bedenk dan maar eens wat er in je lichaam gebeurd?
Al met al zeer tevreden en willen niet meer zonder!
Bastiaan en Vanessa - 23-01-2019

*
We hebben de Ourosboros gekocht en alles transformeerde meteen. Voordat ik m zelf heb geinstalleerd vroeg ik de watermoleculen in m’n lichaam zich af te stemmen op de informatie in de Ourosboros. Wat gebeurde valt niet te omschrijven, alsof er een herkenning, uitlijning en vitalisatie plaatsvond, voorbij woorden ?? Nu hij in huis is geinstalleerd voelt het erg goed om te douchen, te drinken en de huisdieren water te geven. We hebben voor het drinkwater nog een Alkalinisator erbij voor het zuurstof verhogen en het spelen met de Ph tussen de maaltijden door. Deze zuivert het water nog eens extra op fysiek niveau. Beide onmisbaar zo voelden wij. Nog Rozekwarts bij de waterleidingen gelegd en het is compleet. Een 5 dimensionaal huis met briljant water in het bos, dank jullie wel voor deze prachtige creatie!!!
Jeroen postma - 22-01-2019

*
Hele huis waterfilter en Aqua d’Oro watervitaliser:
Zeer tevreden, water is heel zacht en smaakt lekker.
Veronique - 12-11-2018

*
Over de Aqua d’Oro watervitalisator ben ik zeer tevreden. Als ik moet reizen, neem ik dan ook mijn eigen water mee. Voor noodsituaties (thee) heb ik de vitalisator pen , altijd bij me. Wat het meest opvalt, zijn mijn planten. Ze zijn groener en al mijn orchideeën bloeien. Ook planten die daar moeite mee hadden bloeien volop. Dat is elke dag genieten. De hondjes zijn ook erg relaxt.
Renske - 31-12-2018

*
Het plaatsen van de Aqua Oriente ging vakkundig en prettig door een ervaren installateur die veel verstand en affiniteit met het produkt had. Ik vond het vooraf heel moeilijk om een keuze te maken tussen 2 vitalizers, daarom was het heel prettig dat ik ze thuis allebei mocht zien en voelen. Vooraf had Jay al aangegeven welke hij voor mij geschikt dacht, die is het uiteindelijk ook geworden. We zijn er heel blij mee. De energie in huis is veranderd, het water is veranderd en smaakt en voelt veel zachter en prettiger. Ik kan alleen nog niet goed beoordelen of de hoeveelheid kalkaanslag verminderd is. 
Ik drink nu uit behoefte, regelmatig een half glas of zo. De aqua oriente werkt op zo veel fronten en lagen in het lichaam en de woning, het is een doorlopend proces van groei, ontwikkeling en zuivering.
M. Miltenburg 28-06-2018 
 

*
Heel tevreden over de Ouros boros die Johan bij ons heeft geïnstalleerd. Het water smaakt zachter, de bloemen in de vaas blijven langer goed en mijn huid voelt zachter aan. Daarnaast heeft Johan de straling in ons huis gemeten en een aantal adviezen gegeven die we hebben opgevolgd. Heel blij met zijn bezoek en de Ouros boros. 

Ik had al jaren het idee voor een water vitaliser ( door verschillende natuurgeneeskundige en dhr. Hans Moolenbergh aangeraden) maar het is er nooit van gekomen totdat ik de website en verhalen van een vriendin over Jay en heerlijk water hoorde. Het voordeel is dat ons gehele huis wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardig water zonder verdere inspanning en onderhoud) Helder en duidelijke informatie en een goed onderbouwd verhaal.
Bedankt Johan en Jay!!
Connie, 31-05-2018

*
Al enkele maanden de aqua oriente vitaliser en filter, en ik merk dat mijn huid minder droog is dan vroeger. Ik moest me altijd insmeren en dat hoeft helemaal niet meer! Om te drinken super lekker ! Mijn honden vinden dit trouwens ook.... ;-)
En de planten laten een duidelijk verschil zien! De plaatsing ging vlot en de uitleg kon niet completer! Een pluim voor de mensen die dit verzorgden tot in de puntjes!
Daniella Piedfort- 09-05-2018

*
Beste Jay,
Zoals je weet ben ik op 13 december 2016 geconfronteerd met keelkanker. Ik hoef niemand te vertellen wat de impact is wanneer een arts je mededeelt dat er kanker is geconstateerd. Gelukkig ga ik niet passief in een hoek zitten en laat mij niet uitsluitend behandelen door de reguliere geneeskunde. Zeer vaardig deze geneeskunde, maar ook onder grote invloed van Big Farma (geld!).

In mijn zoektocht stuitte ik op een aantal Japanse onderzoeken waarin de waarde van gevitaliseerd water werden beschreven, met name op het gebied van gezondheid.
Uiteindelijk ben ik bij jou terecht gekomen en jij was direct bereid mij met een bezoek te vereren. Na een goed gesprek heb jij in mijn huis een aantal spanningsvelden kunnen traceren, die wellicht een slechte invloed zouden kunnen hebben op de gezondheid van mijn gezin en uiteraard ook op mijn ziekte.

Ik heb toen direct de knoop doorgehakt en ik heb ten eerste een vitaliser (Aqua Scettro Regolare) aangeschaft. Bovendien een Aquaphor waterfilter, stralingstickers en de Energieplaat Lamina Radiazone. Op de energieplaat na heb ik alles conform voorschriften gebruikt. De energieplaat heb ik, en dat doe ik nog steeds, geplaatst onder mijn kussen. Af en toe breng ik deze plaat in contact met de aarde om te ontladen.

Direct ontstond er in mijn huis een bepaalde ontspanning, ik maakte mij direct minder zorgen over mijn ziekte, en het water smaakte veel beter. Een week later ben ik met de behandeling gestart in het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De behandeling betrof 35 bestralingen van een lymfeklier in mijn hals een een bepaald keelgebied.

Inmiddels ben ik meer dan een jaar verder is is gelukkig de kanker tot nu toe volledig verdwenen. Wat echter het meest verraste was dat ik bijna geen last heb gehad van de toch wel zware behandeling. Het hoofd-hals gebied is een van de meest kwetsbare plekken van je lichaam en de beschrijving van de te verwachten klachten maken je niet bepaald vrolijk. De oncoloog vroeg zelfs aan mijn vrouw hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en de logopedist heeft geen enkele achteruitgang van mijn slik- en spreekvermogen geconstateerd. Verdere logopedische behandeling had dan ook geen enkele zin meer. Bovendien is mijn gebid volledig in tact gebleven.

Ik ben dan uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het contact met jou en met de aangekochte producten een belangrijke bijdrage hebben geleverd op mijn situatie tijdens en na de behandeling van mijn ziekte. Ik zal dan ook voorlopig altijd gebruik blijven maken van deze producten, en mocht ik ook een keer verhuizen, de vitaliser zal ik altijd meeverhuizen naar mijn nieuwe huis!

Ik kan iedereen dan ook aanraden deze producten te gebruiken en niet alleen als je kampt met een aandoening, maar zeker ook voor je algehele welbevinden.

Het rest mij even om jou persoonlijk te bedanken voor je bezoek en levering van de producten. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn genezing.
Uiteraard kan iedereen mij contacten op telefoonnummer: 06-55781048.
Hans Bal - 08-05-2018

*
Een paar maanden geleden is de Aqua Oriente water vitaliser geplaatst.
Vooraf had ik veel vragen, maar die zijn allemaal door Jay beantwoord. Een afspraak voor de installatie gemaakt en dat ging goed. Er ontstond een heel fijn gesprek tijdens de installatie. En toen kon ik beginnen te voelen wat er gebeurde met een zachtjes lopende kraan. Ik voelde mijn handen tintelen, mijn benen en kreeg een ander gevoel in mijn borstkas.
De eerste dagen erna merkte ik dat het water veel zachter aanvoelde met afwassen. Nu voel ik het niet meer zo, waarschijnlijk omdat ik er aan gewend ben. En in die eerste weken kreeg ik een soort tegenreactie op die hogere energie. Ik ging opeens meer koekjes eten en mezelf met een lagere energie vullen om het te compenseren. Na een tijdje is dat vanzelf verdwenen.
Toen kreeg ik heel veel zin om water te drinken in plaats van thee en heb ik liters heet water gedronken (niet op een dag natuurlijk).
Het water smaakt me veel beter en ik drink veel meer en gemakkelijker water dan voorheen. Ik ben tevreden.

Evelien- 04-05-2018 

*
Wij zijn veel geaarder en mijn praktijk betere resultaten met onze behandelingen. 
Heel blij dat we een vitalizer zowel privé als in de praktijk hebben laten plaatsen.
Ellen - 02-05-2018 


*
In november 2017 is hier een Aqua Goccia leliveld waterleidingvitalisator in huis geplaatst door een informatieve fijne installateur.
Met het echt heerlijke water ben ik dan al bekend door de aanschaf van o.a. De kraan en douche vitalisator.
Nu stroomt het water dus al maanden door alle buizen en kranen en het effect is voelbaar. Het is rustiger, harmonischer geworden. De sfeer is lichter, alsof er een glans over alles gekomen is. Het ruikt frisser in badkamer en toilet.
En ik kijk er naar uit om de groenten in de tuin met dit water te begieten.
Door ervaring ben ik het met de genoemde voordelen op de website eens.
Mijn dank is groot.
Margot - 3-4-2018

*
Aqua Oriënte leidingvitaliser + hele huis waterfilter:
Het installeren was even puzzelen, maar het is goed gelukt! 

Het water is zacht, helder en vitaal, echt HEERLIJK WATER!

Ook in huis lijkt de sfeer te veranderen. Kan het niet goed benoemen, maar het voelt fijn.

Je begrijpt, we zijn er ontzettend blij mee.
Winfried & Carin - 20-02-2018

*
De watervitaliser aqua mondiale is in mijn praktijk geïnstalleerd.
Het was niet alleen een technisch gebeuren. Ik was blij met de professionele en spirituele service van de installateur.
Direct na installatie voelde ik de energie in mijn lichaam duidelijker stromen en was ik ontroerd; het voelde als thuiskomen bij mezelf.
Bezoekers van mijn praktijk bevestigen een sterk gevoel van landen, geaard zijn, in rustig vaarwater verkeren, uit je hoofd gaan, zorgeloosheid.

Enkele uitspraken van deelnemers van Vitaliteitsweken (vijfdaagse retraite):
- Ik voel me als een Michelinmannetje die leegloopt.
- Het is stiller in mijn hoofd.
- Sinds ik bij jou ben kan ik mij beter met mezelf verbinden.
Deze vitaliser met hoge energietrillingen laat mijn cliënten nog sneller door processen gaan en daar pluk ik ook de vruchten van.         
Mariska Jak
Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium
Poort naar Geluk - 13-12-2017

*
Wij zijn heel tevreden met de verstelbare watervitaliser.
Heerlijk zacht water en lekker water om te drinken.
De glazen ruiten in de badkamer zijn weer helder en alles is met minder kalk.
Minder zeep en shampoo gebruik etc.
F. en T. Everts - 23-08-2017

*
Ik ben tevreden over de verstelbare watervitaliser maar het is niet zo dat ik daar veel mee bezig ben .
Ik kan hem wel als energie voelen als ik er met mijn handen bij kom.
Het water smaakt ook beter . Dus mijn rapport cijfer is een dikke 8 !
G. Veldhorst - 03-07-2017

*
Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte:
Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en steil en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling.

Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!
Els de Lange - 12-05-2017

*
Ouroboros Basis vitaliser:  Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering.
Plaatsing betaalbaar, snel en proper.
Zeer tevreden.
Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.
Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017

*
Ben na een zware periode (scheiding, alleen gaan wonen, gezondheidsproblemen) in oktober ingestort en voelde me aldoor ‘wiebelig’. Het woord ‘ontworteld’ kwam niet voor niks in me op. Ik voelde me als een plantje dat zonder kluit was overgeplant. Heel kwetsbaar. Ook alsof ik niet meer helemaal in mijn lijf zat ofzo.

Toen Johan de vitaliser instelde, bijna op zijn laagst (en ik had zelf al het vermoeden dat dat nodig was) voelde het alsof in aan mijn hakken in de grond werd getrokken.
Ik voel me sindsdien anders. Steviger. Ben er blij mee!

Wat ik je nog wil vertellen is hoe ik er toe kwam om juist voor een Leliveld vitaliser te kiezen. Want dat ging op een heel bijzondere manier.
Ik kwam op internet een boel info tegen en zag door de bomen het bos niet. Wat moest ik nou kiezen. Ik overwoog mijn coach te vragen om advies maar wist al wat ze zou gaan zeggen, nl dat ik dat zelf moest voelen. Nou, ik voelde niks.

Ik besloot het gewoon te vragen. Aan mijn innerlijke bron, mijn gidsen, het universum, wat dan ook: ‘Mag ik hier een antwoord over ontvangen. Over wat voor mij de beste keuze is’.

Vervolgens kreeg ik een beeld van lelies. Witte lelies. Ik wist niet wat ik er mee moest. Was het de bedoeling dat ik witte lelies om de waterleiding ging visualiseren? Ik voelde geen ‘ja’. Had ook het idee dat dat niet krachtig genoeg zou zijn. Het bleef een paar dagen hangen. En toen zat ik weer informatie te lezen. Dit keer op jouw site. Het duurde even en toen viel het kwartje: lelies, Leliveld! Wauw! Ik voelde het in mijn hele lijf… zo gaaf! Dit voelde voor mij als een onmiskenbaar ‘ja’.
Even later heb ik je gebeld om een afspraak te maken.
Manja - 01-03-2017

*
We waren in september verhuisd en vervolgens hadden we een watervitalisator en filter bij u besteld. Helaas voelde het water erg zwaar, zoals mijn moeder u toen had verteld. Het lukte me niet goed om er van te drinken, ik moest er echt moeite voor doen. Ik weet zeker dat de vitalisator me hielp met aarden (ik had altijd een hekel aan rood en opeens koos ik overal rood en is het een kleur die ik ontzettend mooi vind), maar voor mij was het een te zware energie.

U heeft toen verschillende kannen opgestuurd en druppeltjes, wat ik ontzettend fijn vond en heel aardig dat u zo meedacht met ons. Het was echt een hele goede service dat we de vitalisator konden omruilen en dat dit al zo snel kon. Nu is er een andere vitalisator (speciaal geïnformeerde Ouroboros) geplaatst en hier zijn we erg tevreden mee! Het water voelt heel licht en ik drink nu heel graag van het water. Laatst moest ik een paar dagen weg en toen heb ik een aantal liters van het water mee genomen. En met de druppels ben ik ook erg geholpen, deze gebruik ik elke dag door voeding heen, omdat het dan ook lichter en makkelijker verteerbaar lijkt te worden, het is niet meer zo zwaar.

Ik wilde u dus ontzettend bedanken voor de goede service van het afgelopen jaar en de mooie producten die u aanbiedt. Ik ben er in elk geval dagelijks mee geholpen en dat wilde ik u nog even laten weten.
Celine 04-01-2017

*
Erg blij met mijn aankoop van de leidingwatervitaliser voor het hele huis, de Aqua Oriënte - Leliveld in combinatie met de waterontkalker. Voor deze producten gekozen zodat het hele huis ervan profiteert. Het water is veel zachter, smaakvoller en voller. De structuur van het water is door de leiding vitaliser en ontkalker veranderd wat merkbaar is aan de fijne waterdampdruppels op de glazen wanden van de douche.. Ook is er veel minder tot geen cremespoeling meer nodig bij het haarwassen. Harmonieuze sfeer merkbaar in huis. Door de vitaliser ben ik meer gaan voelen. Als ik de keukenkraan zachtjes laat lopen, voel ik de energie stromen door mijn handen. Ook word ik met mijn hakken de grond in getrokken, dus een aardende werking merkbaar.

Verder een groot compliment voor de service en de installatie! Snelle levering, snelle beantwoording van vragen, goed advies en goede nazorg. Zeer betrokken en persoonlijke aandacht. Echt top!
Ingrid 12-11-2016

*
Ben begonnen met de pen-vitaliser. Een aanrader ter kennismaking en voorbereiding van het installeren van de Aqua d'Oro of een andere grote huis-watervitaliser. Zodat de transformatie gestadig gaat .
Het effect is direct en ronduit verbazingwekkend, zowel fysiek als in huis meteen voelbaar, alles wordt lichter. Optimale verbetering van smaak en zachtheid van het water. Tevens van eten dat erin is gekookt.
Focus op essentiële zaken makkelijker, nog meer genieten van 'going with the flow', creatief leven!
Kortom: Op alle niveau's de investering 100 % waard! Met hartelijke dank, ook voor de goede service.
B. M. B. Amsterdam 29-10-2016

*
Het is nu 6 weken geleden sinds de installatie van de vitaliser (en hele huis waterfilter), en ik merk zeker dat het water in kwaliteit veel beter, lekkerder, zachter en "voller" smaakt. Ik vind het lastig te omschrijven wat er in het huis is veranderd. Het eerste wat opkomt is fluweel. Alsof de atmosfeer zachter, fluweelachtig, wollig is geworden. Op dit moment logeren mijn dochter, echtgenoot en drie kinderen bij ons. Dat gaat altijd in harmonie, maar nu lijkt het nog vrediger te zijn. Kan het niet zo goed omschrijven, een warme zachte deken?!

Misschien een leuke bijkomstigheid, mijn echtgenoot heeft de ziekte van Parkinson en sinds de installatie van de vitaliser lijkt het wel of zijn gevoelsleven wakker aan het worden is. Hij heeft " kwetsbare hersenen", zoals de neuroloog het uitdrukt waardoor hij niet meer echt aanwezig is, meestal. Ik moet toegeven dat ik ook experimenteer met andere voedingssupplementen, chlorella,  dus kan ook combinatie zijn.
Feit blijft dat hij fitter is en meer aanwezig op een liefdevolle manier. Wow........ De wonderen gebeuren echt nog wel voor hen die ze zien!!!
Een harte groet, en dank je wel!
Dolly van Donk 17-8-2016

*

Ik ben zeer blij met onze watervitaliser. Zeg maar een 5!
Vooral het douchen beleef ik iedere keer weer als een feestje. Het lijkt erop dat de luchtwegen helemaal van opengaan.
Drinken van dit water is ook heerlijk. Kortom, helemaal tevreden!
Agata Bengsch-Soltyszewska 15-02-2016

*
Ben blij met de vitaliser. Samen met de waterontkalker is het water zachter. Het smaakt lekker, is bruisender en douchen en haren wassen kan ik me echt op verheugen! Een kamerplant, die het anders 's winters best moeilijk had, krijgt nu allemaal nieuwe bladeren.
Marjan 23-01-2016

*
Wij lieten de Ourosboros, in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht, plaatsen in ons appartement in Zuid Frankrijk op onze waterleiding. Het duurde even maar inmiddels is er een groot verschil. Het water smaakte erg naar chloor. Wij proeven geen chloor meer en het water smaakt heerlijk. Wij vullen lege flessen met dit water als we weg gaan. Want ander water drinken we niet meer. We zullen zeker de voordelen gaan opmerken in de komende tijd, wat betreft de planten. Dank aan mijn zus die mij de vitaliser aanraadde.
Tika 16-01-2016

*
Met veel plezier drink ik mijn eigen bronwater, al jaren. Hoef geen plastic flesjes, gewoon heerlijk water.
Ik zou zeggen: ga allemaal naar Jay en laat de vitaliser installeren!
Erika Stulp, kunstenares

*
Douchen is een feestje!!!! De energie spat van het water af, huid is zachter, haar is weer als nieuw en wij ook!!!!!
Bedankt voor alles xxx
Tamara Rietveld

*
Beste aankoop ooit!
Werkelijk het is een genot, douchen, wassen, drinken, de vogels en de hond genieten en stralen! Hun vacht glimt, ook die van de hond ondanks zijn 11,5 jaar.
Krijgt voer van Yarrah en drinkt dagelijks vitaal water wat hem vitaal houdt, mensen denken allemaal dat het een jonkie is van 2 jaar.

De vogels zit heel graag in de spoelbak met een rustig straaltje water, te wassen en te poetsen.
Iedereen die op visite komt kijkt uit naar het water en sommige nemen een fles mee om te vullen voor de terug weg, haha.
Echt, wat zijn wij dankbaar !
Christian Neuteboom

*
Na goed invoelen hebben we gekozen voor de Ourosboros,
We hebben hem direct bij de hoofdkraan aan laten sluiten door de gene die ook de waterontharder (het water heeft hier een hardheid van 42 °f ) heeft geplaatst.
Omdat twee systemen bij elkaar komen was het in eerste instantie moeilijk om het te proeven.
Gelukkig was de monteur enorm benieuwd hoe het water zou smaken.
Hij zelf was de waterontharder al jaren gewend dus hadden we toch een soort graadmeter.
Deze monteur was aangenaam verrast door zijn smaakbeleving. Hij zei dat er weer een bite in het water zat en hij wilde alle gegevens van deze producten hebben om voor zichzelf ook zoiets te kopen.
Het is nu bijna een jaar later en we zijn nog steeds heel blij dat we dit gedaan hebben.
We nemen het water dan ook bijna overal mee naartoe. Het voedt je en het smaakt lekker, je wordt schoon en opgeladen onder de douch of in bad. De planten doen het beter dan ooit. Absoluut een aanrader. Een van de beste investeringen in jezelf en je directe omgeving!
We gebruikten het ook voor het verdunnen van de muurverf en het cement bij de verbouwingen. Het huis voelt stukken lichter dan voorheen. Dank voor deze prachtige techniek.
Arno

*
Het water smaakt heerlijk. Mijn dochter is heel prettig in het water geboren!
Mathilde Westerhof

*
Ik heb de Ourosboros nu al bijna 3/4 jaar op de hoofdkraan zitten. Het is nog elke dag een plezier om onder de douche te staan. Het water voelt veel zachter aan en ik weet nog dat ik in het begin vaak dacht aan de keren dat ik als kind bij een regenbui in de zomer expres het water op mijn gezicht liet regenen want dat voelde zo heerlijk! Die sensatie geeft de douch nog steeds.
 Mijn vader die te oud werd om zijn goudvissen goed te kunnen zien, laat ze sinds ruim een jaar bij mij logeren en het is me opgevallen dat ik de bak veel minder vaak hoef te verschonen dan eerder. Er ontstaat makkelijk een soort natuurlijk evenwicht.
 Ook de gedachte dat ik iets heb aangeschaft dat me van binnen en buiten goed doet stemt me heel tevreden. De installatie is prima verlopen en leverde nog een paar mooie gesprekken op bovendien. Dank je wel.
Annemarieke

*
Inmiddels hebben we 10 maanden de vitaliser in huis. Ik kan met zekerheid stellen dat ik minder hoef te niezen en volgens mijn vrouw is het snurken minder (luidruchtig). Vanaf maart staat de vitaliser op chakra 6 - dat bevalt ons het beste. Chakra 7 leverde nogal wat hoofdpijn op - binnenkort niet meer hopelijk 1 tot 2 liter drink ik dagelijks en als ik ander water drink merk ik het meteen. onze kat drinkt ook meer water merk ik en het vitale water zit nu ook in het cv-systeem. Ik vind het een van de meest waardevolle aankopen die we ooit gedaan hebben. Dat wou ik even kwijt.

Reactie na 4 jaar:
De tevredenheid is nog steeds 5 en de ervaringen zijn nog steeds van toepassing. De laatste 2 jaar (of wellicht wat langer al) staat deze op chakra 7. Er hangt een mooie energie en merk aan mensen die er zich onprettig bij voelen niet meer of minder vaak op bezoek komen. Ook dat ruimt de vitaliser op :-)
Roger 
 
*
De installatie is prima verlopen en ben erg dankbaar dat de vitaliser op mijn pad is gekomen. Ik heb ook de vitaliseerpen dus vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gevitaliseerde dranken gedronken ik heb een dikke week behoorlijke ontgiftings verschijnselen gehad om me daarna allen maar fitter te voelen en nu heb ik de luxe dat het vitale water uit de kraan komt ik voel veel meer rust als voorheen en zit lekker in mij vel en ik voel dat het bewustwordings proces waarin ik inzit weer verder gaat. En verder smaakt het water goddelijk en is een weldaad voor huid en haar. Ik ben dus erg tevreden en verheug op alles wat nog komen gaat want ik heb het gevoel dat dit alles pas het begin is.
Karen

*
De vitalisator bevalt prima! In huis voelt het rustig en zacht, water voelt en smaakt zacht en vol. Je bent er niet altijd zo bewust van maar we waren een weekje weg en toen ik thuis kwam voelde ik echt wel het verschil, heel apart hoor. Veel zachter, ik voel het vooral met douchen als het water zo over je heen stroomt.
Donalda

*
Meteen na installatie van de vitalisor proefde en voelde ik het verschil. Het water voelt zachter als je je handen wast. Het water geeft een fijne sfeer in huis.
Ook de haren van mij en mijn dochter zijn meer gaan glanzen. 
Saskia

*
Wat de energie betreft het volgende. Nu ga ik met plezier onder de douche. Mijn huid voelt erna zacht aan. Heb geen last van irritaties bij mijn polsen. Het water proeft smaakvol. In huis zijn wij nu ook aardiger voor elkaar. Tot nu toe alleen maar positief, in alle opzichten.
Jose

*
De vitalizer is heel krachtig. En je kaart voor de laptop trouwens ook!
Reinier.

*
Ik ervaar heel duidelijk dat de vitaliser helpt om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Het geeft me letterlijk meer ruimte en dat voel ik terug in mijn lichaamscellen. Mijn lichaam is een stuk gezonder, vitaler en meer stromend geworden. Een leuke bijkomstigheid nog van het vitale water... de vaatdoekjes die normaal na twee dagen onprettig begonnen te ruiken,  blijven nu veel langer fris en de snijbloemen staan nu veel langer.

Het water hier in huis is zoveel lekkerder dan voorheen en dat ervaren de andere mensen die hier komen ook . Het heeft een bijzonder effect, want ik word er blij van als ik ga douchen of baden; het water voelt goed. Er vindt veel verandering plaats nu op het terrein, er groeit spontaan waterkers in de vijver en er komen andere zeldzame planten voor. Ook lijken dieren nu veel meer naar deze plek toegetrokken te worden. Ik denk dat de vitaliser bijdraagt aan een verandering van bewustzijn in niet alleen onszelf, maar ook in die van de aarde. Alles is immers bewustzijn, dus als het water verbetert komen er minder beperkende factoren en dat geeft meer ruimte in de hele omgeving . Net zoals mensen die meer ruimte in zichzelf ervaren, ook automatisch goede dingen naar zich toe trekken .
Emilia 

*
Omdat ik wel meer van wilde weten van vitaal water, heb ik me via Jay opgegeven voor een excursie naar Boudewijn van Leliveld. Hier kon ik daadwerkelijk voelen wat gevitaliseerd water doet met je lichaam. In zijn laboratorium laat hij je ervaren hoe je lichaam reageert en hoeveel sterker, krachtiger je wordt van gevitaliseerd water.
Ook heb ik een vitaliser op mijn hoofdkraan. Hierdoor is het water dat ik drink, waarin ik douche, wat mijn katten drinken en mijn planten krijgen, gevitaliseerd. Mensen die bij mij thuis komen voelen het aan de energie. Alle stress, drukte en overbodige energie stroomt van je af naar de aarde. Ik voel me zeker vitaler door het water en merk dat mijn proces van ontwaken, bewustwording gestimuleerd wordt door dit gevitaliseerde water.
Lilian

*
Sinds het water in mijn huis door een vitaliser stroomt heb ik meer energie en ben ik beter geaard. Ik kan langer achter de computer werken zonder moe te worden, mijn doekjes in de keuken blijven veel langer fris. De energie in mijn huis is zuiverder. Het water is zacht en douchen is heerlijk met dit water.
Mijn ouders wonen buitenaf en hebben ook een vitaliser als ik daar kom voel ik de invloed op de dieren en de planten. Je voelt dat er een vredige sfeer hangt in de omgeving.
Jay Uijttewaal, eigenaar van Heerlijk Water.

*
Onze poes was erg ziek en we hadden sterk het gevoel dat we een vitaliser moesten aanschaffen.
Op 4 oktober (hoe toevallig??? Dierendag) 2002 is deze geïnstalleerd. Vergeleken bij de mooie vitalisers van nu een enorm bakbeest.
We voelen dat de vitaliser bijdraagt aan een verruiming van ons bewustzijn, we komen steeds dichter bij ons zelf.
 
Opvallend is dat de (oppas) poes van de buurvrouw niet meer thuis drinkt, maar bij ons komt om water te drinken. Laatst was hij 24 uur niet geweest, toen hij binnenkwam was z’n eerste loop naar de waterbak, hij begon te drinken en hield maar niet op. Nu is het zover, dat hij ons huis niet meer uit wil en eigenlijk het liefst bij ons wil wonen. En hij is niet de enige, want het is bij onze voordeur een dringen van poezen, die ook naar binnen willen (de poes van de buurvrouw is de enige die we binnenlaten).
 
Wat ook opvalt is dat onze hele kleine stadstuin erg druk bezocht wordt door diverse soorten vogels. Dit komt mede doordat we ze bijvoeren natuurlijk, maar ons gevoel zegt dat de vitaliser hier ook een groot aandeel in heeft. Dagelijks komt hier een groep van zo’n 40 mussen, een aantal tortelduiven, merels, roodborstjes, vinken, spreeuwen, pimpel- en koolmezen. Ook hebben we hier een keer een sperwer en een specht gezien.
 
Een vriendin van ons heeft een hond die alleen maar Spa-blauw wil drinken, kraanwater wordt geweigerd, maar niet het gevitaliseerde water. 
Gerhard & Jenny


Kraan-watervitaliser
 

Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!
Astrid 09-05-2017
 
*
De watervitaliser had ik als eerste op de keukenkraan aangesloten, al voordat de kalkbreker gemonteerd was, en dat gaf direct veranderd water. Het water is zachter van smaak, verfijnder, stroomt anders de kraan uit. Ik vind het nu fijner om water te drinken; voorheen deed ik het wel, maar niet van harte, wetende en voelende dat het niet optimaal was. Elke slok water drink ik bewust, wetende dat ik zuivere kristallen tot mij neem. Het is veel fijner om te koken, thee te zetten met dit mooie water!

Ik heb ook gemerkt dat in kopjes minder aanslag achterblijft, bijvoorbeeld van koffie, en het is gemakkelijk schoon te spoelen; het hecht niet zo vast. Ik constateer dat de kalk enorm afneemt. Ik zie geen/uiterst minimale kalkafzetting op de waterkoker of op de kraan in de douche.

De energie in huis is meditatiever; vlak na komst vitaliser zijn we gestart met een dieet, dat mij in intensere meditatieve staat bracht. Wij beiden ervoeren ons lichaam en onze geest als: schoon, puur, zuiver tijdens het dieet. Het is heel fijn om mensen na een energetische behandeling dit water aan te bieden!
Christien Boosten  28-03-2017

*
" Ik ben super onder de indruk!
Ik werk dagelijks met energie en ik had niet verwacht dat het ZO voelbaar zou zijn
(ik voel het al buiten de kraan en onmiddelijk in mijn handen als het water eroverheen stroomt, de afwas doen is nu een feestje haha).
Ik heb m nog maar een paar uurtjes en overweeg nu al een extra aan te schaffen voor de douche hahaha!!

Mijn kraanwater smaakt nu rond en zijdezacht.
Ik hou van spelen met water en heb ervaring met drinkwater wervelen en opladen met zon, kristallen, intenties, kleuren en/of mandala's- en ik kan steeds de verschillen proeven! Maar dat dit water na het vastzetten van 1 verloopstukje onmiddellijk de kwaliteit heeft van water waar zo hard aan 'gewerkt' is - had ik werkelijk niet durven dromen. Ik filter het water wat ik voor consumering gebruik nog wel met een re-mineralisered filter, maar dan heb ik ook echt het water uit mijn dromen haha!
Kortom ik ben helemaal verkocht! :) "
W.Koolhof 18-03-2017

*
Heerlijk zacht water, al na een paar dagen.
Jan &Ria - 01-03-2017
 
*
Sinds 2 weken Kraanvitaliser in keuken, zet er mijn koffie en thee mee en doe de afwas ermee en kook ermee.
Verder gebruik ik het i.p.v. mijn mineraalwater. Voelt allemaal erg zacht en lekker. Hoe de planten er op reageren is
me nog niet echt duidelijk, zie nog géén verandering. Mijn lichaam voelt zacht aan en ik vind het water ook zacht en lekker....vandaag pas gelezen wat ik er nog meer aan kan toevoegen qua energie/triling/gedachte etc.
Nog vele mogelijkheden.
Mariënne Govers  26-02-2017
 
*
Wat een aanwinst in huis.
Omdat ik in een duplexwoning woon en gebruik maak van een gezamenlijke waterhok,
vond ik het beter om de Kraanvitaliser te gebruiken.
Het water danst weer en is helder en vooral zacht van smaak.
Mijn bloemen en planten blijven langer staan en zien er mooi uit.
Had wel in het begin het gevoel dat ik meer afvalstoffen aan het afvoeren was.
Maar dat was mooi meegenomen.
Ik ben mezelf er steeds meer bewust van wat de dingen met mij doen.
Ben erg tevreden en dankbaar voor dit heerlijke water.
Het is een aanrader voor een ieder die net begint met gevitaliseerd water.
En een low budget.
Anja 01-02-2017

*
Zacht water dat is direct te proeven. Ook krachtiger. Ik heb 2 jaar mijn drinkwater afgetapt bij een bron op een landgoed hier in DE Steeg, gefilterd bronwater, dit water proeft zuiverder, zover ik dat kan beoordelen..., dus misschien ga ik er nog een filter bij kopen!
Mona Smit - 13-12-2016

*
Ik vind het water veel zachter als voordien en een betere smaak hebben. Met de planten heb ik nog geen ervaringen kunnen maken. Ik ben echter positief ingesteld.
Rudy Liem - 06-12-2016

*
Beste aankoop ooit! Ben er heel tevreden mee. Héérlijk sprankelend water zo uit de kraan. Het voelt ook heerlijk als je je armen onder de kraan houdt, er is beslist iets veranderd in dit water. Ik voel me gevitaliseerd en drink met plezier veel vaker een glaasje water nu.
Werd ook snel en keurig netjes afgeleverd. Is zo gemonteerd en ook nog eens gratis verzending.
Het is misschien een kleinigheid, maar ik vind het echt uitstekende service dat je zelfs gratis een aangetekende verzending er van mag maken. Kortom ... een aanrader!
Irene van Iersel - 01-09-2016

*
Na aankoop van de water vitaliser voelde ik me zelfbewuster naarmate ik het water dronk. Ik ben katholiek en ik merkte ook dat ik in de kerk beter bij mezelf bleef en minder verstoord werd door mijn omgeving, het water maakt mij lichter.
Mark 21-06-2016

*
De kraanvitalisator is top! Eindelijk weer lekker water drinken, dorst lessen.
Het water smaakt super. zoals ik het in de zwitserse bergen geproefd heb, sprankelend.
En ik hou erg van de energetische uitwerking .. als een spiegeltje spiegeltje aan de wand :)
Gea van der Wal - 06-02-2016

*
Het water in Kleve (DL) heeft weinig kalk en smaakte erg schraal. Na plaatsing van de vitaliser smaakt het zachter voller, lichter en ronder. Ik kon direct de energie van de vitaliser voelen toen ik zachtjes de kraan aan deed.
Anne - 15-01-2016

*
'Best tevreden met mijn aankoop.

Mijn partner stond zeer sceptisch over deze aanschaffing, maar ondertussen is er toch een overeenkomst dat we nu lekker water kunnen drinken.

Geen gesleep meer met flessen, een echte vooruitgang.

In een glazen kan doe ik er nog extra kristallen en mineralen in. Super.'
Agnes

*
Het gebruik van de vitaliser.

Ik dronk de eerste dagen veel water, omdat ik het lekker vond, angsten die anders te erg werden trokken weg (angst voor ziekte, autorijden, zorgen maken). Ik voelde dat deze handelbaarder waren en niet doorsloegen naar te veel angsten. Ik merkte op dat autorijden fijn werd en ik visualiseerde hoe fijn autorijden was en is.

Veel lijntjes uit mijn gezicht verdwenen, niet allemaal. Ik kreeg weer een voller gezicht. Energieën van andere mensen gaan gemakkelijker van mijn lichaam af (negatieve energieën). Ik dronk graag water, de koffie en de thee smaakten lekkerder. Ik ben directer in mijn uitspraken geworden, confronterender. Ik kom meer voor mijzelf op en zelfverzekerder geworden, meer mijzelf dus.

Mijn man is ook positief veranderd, meer in harmonie door het gebruik van de vitaliser.
De kleinkinderen zijn, als ze boos zijn, net wat minder boos, dus niet over de grens. Ouders hoeven dan geen standjes te geven of tot orde te roepen ( voetjes van de kleinkinderen voelde warmer aan, waren eerst koud). De kleinkinderen zijn liever naar elkaar en naar de ouders. Ouders ook liever naar de kinderen en naar elkaar. Spreken meer lieve woordjes uit, zoals ik houd van jou en dat heb je goed gedaan.
De jongste zoon is resoluter geworden naar de buitenwereld en zijn gezin, hij was te lief.

Ik ben blijer met mijzelf en heb meer energie, pak nog wel wat stress op vandaar energiering gekocht.
Wil Damen, Baarle Nassau

*

'Het is ongelofelijk; ik heb nu al zeker 6 glazen water bijna achter elkaar gedronken en blijf ervan drinken. Mijn handen heb ik gewassen en zijn heel zacht. Het is ongelofelijk! Ben heel blij en wacht af hoe mijn douchewater morgenochtend voelt. Mijn planten heb ik er ook al water mee gegeven. 
Hartelijk dank voor je advies! Ik ga verder kijken op je site wat ik eventueel nog wil aanschaffen, ook voor mijn praktijk
L.Diederik, Rotterdam

*

De vitaliser is goed aangekomen, blijdschap alom!
Wat een smaakverschil!
Anna

*
Dag Jay,
Vanmorgen heeft TNT de Vitalizer bezorgd. Ik heb 'm meteen op de kraan geschroefd en een 'blinde' proef uitgevoerd.
Drie identieke glaasjes onderop genummerd, 1 gewoon kraanwater, 2 ander gefilterd-water, 3 Leliveld water. Rondgedraaid zodat ik niet meer wist welke en toen geproefd. Resultaat: heel duidelijk zachter water dan de andere twee was nr. 3!!! :o) het proefde 'voller', 'ronder' en 'wolliger', als je dit van water kunt zeggen.
Het verraste me eens te meer omdat ik had gezien dat de Vitalizer van binnen hol is. Ik had verwacht er een ingewikkeld gangensysteem in aan te treffen. Dat ik het verschil tussen het kraanwater en gefilterde-water niet proefde verbaasde mij ook, terwijl ik pas vorige week een nieuwe filter erin had gedaan.
David

*
Wij wonen in Hong Kong en waren al een tijdje op zoek naar lekker en gezond kraanwater. Nu kan het kraanwater in Hong Kong gewoon gedronken worden, maar hebben wij daar toch onze twijfels over. In overleg hebben wij gekozen voor de Vitaliser in combinatie met een filter (om de zware vervuiling eruit te halen) en dat blijkt een goede keuze. Iedere dag genieten wij van nu van heerlijk vol water en we gaan altijd de deur uit met een gevulde RVS fles om ons water ook buiten de deur te kunnen blijven drinken. We zijn in ieder geval erg enthousiast en denken eraan om een grotere Vitaliser aan te schaffen zodat we kunnen profiteren van de kracht van dit water overal in huis.
Valerie

*
Ik ben heel blij met de vitaliser en voel wel degelijk het verschil. Ik vertel dit ook tegen andere mensen.
Wil

*
Ik heb net een glas water zo uit de kraan gehad, deze was wat metaalachtig van smaak, er zat in ieder geval een smaakje aan. Daarna de vitaliser gebruikt, het water voelt veel zachter aan en het is helder van smaak, heel apart. Eindelijk weer water uit de kraan drinken, bedankt en ik laat je weten wat het in de toekomst met ons gedaan heeft :))
Sandra

*
Het water smaakt als Water.
Elly

*
Voel me vitaal en verbonden
Ik ben blij met de water vitaliser
Zacht en fijn water, het is een beetje magisch
en moeilijk te geloven, maar het werkt echt.
En ik heb weer zin om water te drinken.
Deep

*
Ongelofelijk hoe zacht het water nu is en lekker van smaak.
Kaat

*
Heeeeeeerlijk water nu, net alsof je erin hapt zo vol van smaak, ben altijd een water drinker geweest en dit is de kroon op het “gewone” water.
Ans

*
Het water is zeker HEERLIJK
Theo

*
Over het gevitaliseerde water kan ik zeggen;
Nadat ik veel over water en zijn eigenschappen gelezen en gezien had, werd ik zo blij van binnen en voelde het zo waar en zo goed, dat bij mij de wens ontstond om het te ervaren.
Toen deed zich het moment voor dat ik bij Boudewijn een avond mocht bijwonen die ging over gevitaliseerd water, deze avond heeft op mij veel indruk gemaakt.
Het voelen van de energie die vrijkomt na het aanzetten de kraan, verbonden met verschillende vitalisers was eveneens een bijzondere ervaring, bij de ene voelde ik me zwaar, bij de ander weer licht of het gevoel hebbende achterover te vallen.
Ik vind het bijzonder te weten en heb mogen ervaren, dat een vitaliser de moleculen van het water op een dusdanige manier herschikt dat het water gewoon weer goed voelt en goed smaakt, het smaakt naar meer.
Verbazingwekkend vond ik het ook om te zien dat het water in een glas eruit kan zien als een zachte substantie met bubbeltjes, wat ook nog eens heerlijk vol en rond smaakt.
Anya
 

Douche- en aanrecht-inbouwvitaliser 
 

Zacht water. Na een paar dagen kreeg ik meer contact met het water en ging ik de kracht van het water voelen, ook op mijn huid en in mijn lichaam. ( de ene keer meer dan een andere keer... )
Mona Smit - 13-12-2016

*
Twee weken geleden is hier de douchevitaliser aangesloten. Het voelt goed, alsof er meer eenheid is met alles mij mij heen, mooie liefdevolle gedachten. Kortom: heel blij om te kunnen douchen met dit gevitaliseerde water.
Wilma - 10-12-2016

*
Snel in huis en snel gemonteerd. We merkten het meteen, heerlijk zacht water over je lichaam. En het voelt ook heerlijk aan voor je haar. We blijven hem altijd gebruiken. Top product.
Margriet - 07-12-2016

*
Ik heb een penvitaliser een zilverkleurige ong 12 jaar oud. Ik gebruikte het eigenlijk al niet meer, daar ik er niets van merkte. (w.s door teveel aan ernstige klachten) Maar alle dgn neem ik een koud bad, waarna ik me nog eens koud afspoel. (schijnt gezond te zijn) Daar ik niet alle dgn dat water wil weggooien, haal ik er alle dgn ong 20-30 liter uit om de wc mee door te spoelen. Dus alle dgn komt er 20-30 liter vers water in . Na 1 week ververs ik alles, echter na een paar dgn gaat het water flokken en niet zo'n beetje ook. Het was dat ik me uitgebreid naspoel, maar zelfs dan had ik er nog weleeens moeite mee. Er toen die pen toch maar ingelegd, wat bleek het flokte veel minder. Dus maar de dochvitalizer aangeschaft met hetzelfde goede resultaat, ben ik blij mee.
Helaas kan ik niet zeggen dat ik zelf een andere ervaring bemerk.
Ook niet met eten en drinken (ik gebruik daar water uit de douch voor , deze ligt toch direct aan de keuken) maar mijn hond heeft de eerste paar weken wel 2x zoveel water gedronken als anders...dat was toch wel opvallend.
Lida

*
Douche vitaliser; dat is een winner, echt een beleving, alsof je in de regen doucht. Vindt het nu al jammer dat die gevoel van sensatie verdwijnt, daar je na dagelijks gebruik aan dat gevoel gewend raakt.
Antoine 21-12-2015

*
Om te beginnen werd mijn bestelling keurig en snel afgehandeld.
Het product was eenvoudig met b.h.v. wat teflon-tape te monteren en heb bij de 1e keer douchen meteen het verschil opgemerkt dat na het wassen van mijn haar, omdat deze aanzienlijker zachter aanvoelde.
Heb tevens in de keuken een vitalizer aangeschaft en vooraf bij het monteren het water geproefd en daarna.
Het water smaakt inderdaad zachter en merkte bij het afwassen dat het water minder schuimde ( waarschijnlijk omdat de oppervlaktespanning van het water nu lager is)

Kortom....een tevreden klant nog jaren hoopt plezier te beleven aan deze geweldige producten! :-)
Gerard Verhoosel Tilburg 26-11-2015

*
Mijn eerste gevoel bij het stromende water over mijn lichaam was: Heerlijk water! En dat is het. Heerlijk water.
Voor de douche en de keuken had ik tegelijk een vitaliser gekocht. Het plaatsen in de douche was bij mij geen probleem. In het keukenkastje was het echter wat lastiger. Dat lag vooral aan de kwaliteit van mijn waterleiding, die bungelden los onder het aanrecht.
Omdat de vitaliser best zwaar is, heb ik iemand laten komen om de leiding stevig vast te laten zetten zodat het de vitaliser kan dragen.
Kraanwater is weer drinkbaar, het is heerlijk! Ik ben heel blij dat ik het heb. Wij drinken weer met plezier water uit de kraan.
Birgitte

*
De water vitaliser bevalt ons prima!
Het water voelt krachtiger, geaarder en zuiverder... het water smaakt ook veel beter dan normaal kraanwater.
Het is net alsof het water meer water is... snap je wat ik bedoel?
Water zoals het moet zijn!
Gatha Meijer, Westerbroek

*
Wat  een  prachtig  gaaf   apparaat! Uiteraard  heb  ik  m  al  geprobeerd, water  gedronken en  de  planten  in  de  tuin  een dosis  meegegeven. De  eerste  indrukken  zijn  erg  prettig, en  ontspannend. 
Heb  m  gisteren  de  eerste  keer  in  de  douche  gebruikt; ik  heb  de  hele  dag vandaag  dus het  gevoel van  verfrist  zijn, alsof   de  weldaad  van  het   douchen pas  veel  later  tot  me  doordrong! Eigenlijk  een  veel  mooiere ervaring, als  je  daar door  verrast  wordt, dan  dat  je  ergens  specifiek op zit  te  letten, met  verwachtingen  zeg maar!
Kalmerend  en  ontlastend, erg  fijne  ervaring!
Bart

*
Ik wil je even laten weten dat ik HEEL bij ben met de vitaliser en met het Heerlijke Water.
Wiekje

*
De vitalisator hangt nu ongeveer ook een weekje in de douche. Fernando voelt veel verschil, hij zegt dat zijn huid eerder erg jeukte als hij onder de douche vandaan kwam. Nu heeft hij daar helemaal geen last meer van.
 
Hij zegt: 'bedankt voor de vitalisator en het geld voor de kraan. Ik ben er erg blij mee. Ik voel verschil in de kwaliteit van het water. Het werkt goed en ik ben er blij mee.

*
Sinds we de vitaliser voor het water gebruiken lijken we ons vitaler te voelen. De kraan is buitenshuis in de tuin en de buren krijgen ook vitaal water, mensen van verschillende dorpen komen naar me toe om de voordelen van het vitale water te benutten.
Pastoor Wilson, Tanzania

*
Hier een aantal fragmenten uit de beschrijving van de ervaring van Wim Minten, die naar het waterlaboratorium van de uitvinder van de vitalisers, Boudewijn Leliveld, in Dalfsen ging.

De camping-vitaliser heeft me in elk geval al meer basis gegeven; meer met twee voetjes op de grond gezet (in de klei zou je kunnen zeggen..) Ik begin wat "aardiger"  te worden...

Ik heb de camping vitaliser op de douche-slang (boven) gemonteerd 2 dagen voordat ik naar Dalfsen ging; vervolgens wat tapwater beneden uit de kraan meegenomen om te laten analyseren. Johan zei meteen:" er is iets vreemds aan de hand, alsof het water al behandeld is."... De enige conclusie die we konden trekken was dat de vitaliser een veld neerzet waardoor de kwaliteit van het water in huis verandert, zelfs als het niet specifiek door de vitaliser stroomt.
Normaal gesproken krijg ik bij verblijf in Eindhoven altijd last van jeuk na het douchen. Dat was nu niet het geval; het water voelt een stuk zachter aan. Het water in de CV in dit huis en bij de buren is nu vervangen door gevitaliseerd water, zodat ook dat kan helpen om een veld neer te zetten. Er is nogal wat electro-smog vervuiling in Eindhoven. Vooral bij de buurman was de harmoniserende werking al tijdens het vullen voelbaar, alsof een aantal mensen zat te mediteren; de atmosfeer werd lichter en aangenamer.
Al met al denk ik dat de camping-vitaliser te klein is om in zwaar vervuilde gebieden een goed veld neer te zetten; Lissabon is een stuk aangenamer op dat vlak. Wat ik vooral gemerkt heb is dat dit model je met twee benen op de grond zet.  Het contact met de mensen direct om me heen verliep makkelijker dan voorheen; vooral merkbaar in de houding naar familie, buren, vrienden...
Wim Minten
 

Ervaringen met de energieplaat


De hele energie in huis is veranderd. En ik heb mijn aarding terug. Super product!
Willem 11-09-2018

*
Vijf sterren voor deze super energieplaat! 
Wauw wat een verschil in huis voor mij, nadat ik een airco had laten plaatsen in huis, was mijn huis uit balans en werd ik ziek van de zware elektra prikkels in huis van deze nieuwe unit. Drukkende hoofdpijn, en elektra prikkels in handen en voeten als in mijn tanden, ik ben letterlijk mijn huis ontvlucht om van deze nare prikkels verlost te worden. 

Een dag later in overleg deze platen en stickers besteld bij vitaaldrinkwater.nl 
En inmiddels heb ik mijn huis voorzien van 4 extra aardpinnen die 8 meter dieper in de grond zijn geslagen dan de aanwezige aardpin die op 2 meter diep in de grond zat. En tevens heb ik in mijn woonkamer onder mijn slaapkamer een plaat op de grond liggen en direct onder mijn bed.
Alle elektra prikkels welke ik in mijn lichaam voelde zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.  Wat een cadeautje is deze plaat voor mij geweest!
Chantalle Buckx 28-07-2018

*
We zijn uiterst tevreden over de werking van zowel de energieplaten als de (Aqua Oriente) hele huis vitaliser en eveneens met de straling stickers. Dat blijkt wel uit de orders die u soms binnenkrijgt of nog zult ontvangen. Ook als we met vakantie gaan, gaan de energieplaten mee. We komen duidelijk minder moe aan.
Fam. Van der B. 15-09-2017


*
Ik ben ook erg blij met de energieplaat! Ik leg hem regelmatig op schoot en voel dan de energie duidelijk stromen in mijn benen en voeten.
Ook wordt ik er rustiger van. Prima hulpmiddel bij het mediteren!
Zelf combineer ik het ook met diverse kristallen, liggend in bed en op schoot, hetgeen nog krachtiger lijkt te zijn.
Twee anderen die recent de energieplaat op hun schoot hadden gelegd voelden ook dat de plaat een fijne uitstraling had.
Hij ligt ook als ik ga slapen onder mijn bed en onderweg in de auto. Soms moet ik hem even wegleggen, dan is het blijkbaar genoeg!
Samen met uw Radisafe sticker op mijn telefoon voel ik me beter beschermd tegen straling. Dus bij deze: zeer hartelijk bedankt!
Martine Nijenhuis - 01-05-2017

*
Ik heb de energieplaat 2 weken en ik moet zeggen dat het lijkt alsof het helpt , ik ben minder moe en ik ben helderder in mijn hoofd.
Ik ben er blij mee!
Carla den Dulk - 30-04-2017

*
Afgelopen jaar heb ik verschillende producten via uw website besteld.
Hier heb ik tot nu toe al erg veel baat van gehad. Dat wil ik u toch echt laten weten, omdat er geen dag voorbij gaat zonder dat ik geen gebruik maak van de producten. Ik zou echt niet zonder meer kunnen. Dat komt omdat ik erg stralingsgevoelig ben (ik voel en hoor de stralingsfrequenties) en ik had al zo veel geprobeerd voordat ik bij uw website uitkwam.

De energieplaat heb ik altijd bij mijn bed liggen, maar dat niet alleen: Als het even kan dan neem ik de energieplaat mee in een rugzak als ik weg moet. Deze gaat mee als ik in de auto rijd, ik neem deze mee de klas in bij mijn studie, in de supermarkt, etc. Ik ga het liefst niet zonder energieplaat de deur uit, al is het natuurlijk niet altijd mogelijk om met een rugzak rond te lopen. Maar als ik de energieplaat vergeten ben voel ik direct het verschil en dan mis ik deze ontzettend! In de auto voel ik dan veel meer alle zendmasten en voel ik me meer opgejaagd. Laatst voelde ik een migraine opkomen tijdens een studiedag omdat ik alle smartphones om me heen voelde (als ik daar een aantal uren in blijf zitten dan krijg ik uiteindelijk migraine). Toen ben ik de energieplaat uit de auto gaan halen en ik voelde de migraine gewoon wegtrekken, heel wonderlijk.
Celine 04-01-2017

*
Ik heb al eerder door een wichelaar laten vaststellen dat ik precies met mijn hart op een aardstraal lig. Heb een tijdje het bed verzet en sliep een stuk beter en was fitter overdag. Heb het bed daarna weer op de oude plaats gezet wegens plaatsgebrek en toen is het dus weer fout gegaan. ik heb veel last van hartritmestoornissen .De laatste keer waren het er drie nachten van de vier, Toen ben ik op zoek gegaan en bij deze webside uitgekomen. IK heb de plaat nog geen maand in huis en de wichelaar is nog eens langs geweest omdat ik zeker wilde zijn dat de plaat ook dienst doet en er garantie was van een maand om ze terug te zenden. Het resultaat met wichelen is: Als de plaat onder het bed ligt is er geen straling en nam ik ze weg dan was er straling. Dus de plaat blijft nu onder het bed.....
Lisiane - 07-06-2016

*
De twee platen die ik al wat jaartjes in mijn bezit heb doen vele diensten.
Ik heb er eentje in keuken liggen waar ik altijd alle etenswaar opleg als ik uit de super of bio winkel kom. Vooral de verse spulletjes laat ik er wat langer dan een uurtje op liggen en je ziet dat ze opbloeien, b.v de diverse soorten sla, kruiden, tomaten, daarna gaan ze de koeling in.

Ik laad er ook mijn kristallen op en als ik soms een paracetamolletje moet slikken leg ik eerst het tabletje 'n poosje op de schijf..Dagelijks staat er ook een flinke kan drinkwater op en de andere plaat gaat bij lange autoritten altijd mee de auto. "Ze" zeggen dat het benzine bespaard. Ik weet het niet maar altijd leuk zo'n gedachte..

Beide schijven doen hier dienst als een vast gezelschap..
Chinta - 06-02-2016

*
Het gebruik van de energieplaat.
Pijntjes trekken eerder weg en moeheid ook. Ik voel mij beschermd door de energieplaat. ’s Nachts op bed voel ik de effecten minder (helaas). Ik kan meer onbevangen en blij zijn.
Vrienden van mijn jongste zoon, hebben een baby gekregen en, durfde dit eerst niet aan. De moeder heeft te slappe pezen en dacht, als ik zwanger word kom ik in een rolstoel terecht. Toch wilde ze dolgraag kinderen. Ze hebben de energieplaat gekocht en de vitaliser. Pijntjes van de zere pezen bij haar gewrichten trokken grotendeels weg. Na 9 maanden was ze zwanger en is er een jongetje geboren. Heel gelukkige ouders met een pittig ventje, hij vraagt heel veel aandacht, maar hun hartenwens is uitgekomen, dankbaar, dank zij de vitaliser en de energieplaat. Bij de moeder was de angst verdwenen voor de rolstoel.
De energieplaat heb ik uitgeleend aan een vriendin deze werd rustiger van de energieplaat en voelde zich in harmonie. De oudste zoon had een zeer been gekregen, het kwam vanuit zijn rug, de pijn. Energieplaat in de auto naar het werk tegen de rugleuning van de stoel gelegd. Na een week was de pijn volledig weggetrokken. Heerlijk toch.
Als ik met de auto wegga, leg ik de energieplaat in de auto met langere ritten, ik voel mij dan minder moe. Ik begrijp steeds meer van het leven. Ik word mij meer bewust van hoe het werkt. Ik lees ook veel.
Wil Damen, Baarle Nassau

*
Als ik voor de enrgieplaat ga staan voel ik direct mijn energie stromen en het voelt alsof mijn handen magnetisch worden. 
Geja

*
Na een de stralingmeting en transformatie energie door energieplaat:
De atmosfeer in mijn huis voelt momenteel beter dan voorheen.
Ik merk dat ik minder naar buiten vlucht en daardoor kan ik meer in huis doen wat erg fijn is.
Hedwig

*
Sinds jaren woonde ik tot volle tevredenheid op een schip ,totdat er naast mij een hotel werd gebouwd en er zendmasten bovenop het dak kwamen. Intuïtief meed ik het verblijf op het dek van het schip en met mooi weer ging ik altijd de ochtendkrant lezen op de wal. Nu ligt de wal lager dan het scheepsdek. Dit is van belang , omdat bij meting door een stralingsdeskundige bleek , dat de straling van de zendmasten net over het dek scheerden , maar de wallekant daarvan gevrijwaard bleef..........
Na de nodige aanpassingen, waarbij twee energieplaten  werden gemonteerd, is het een stuk aangenamer geworden en kan ik gewoon op het dek verblijven zonder een gevoel van onbehagen. Het zij overigens nog vermeld , dat het wonen binnenin het schip geen hinder ondervindt van straling wegens het principe van de Kooi van Faraday, omdat het schip van ijzer / staal is en dus de straling afbuigt.
Bastiaan

*
De plaat vind ik heel bijzonder, heb er goed op geslapen
Corneli

*
Het slapen gaat fantastisch!! Ik ben zo blij!!
De plaat doet z'n werk.
Jacky

*
Ik ben blij met mijn wonderlijke energieplaat

Afgelopen juni heb ik een energieplaat aangeschaft omdat ik de energie die van de plaat afkomt, heel goed kon voelen en ik die sensatie heel bijzonder vond.

Ik had eerder magnetische inlegzolen in mijn schoenen gebruikt en ook een magnetische armband, maar het effect was of te heftig (armband), of ik merkte er weinig van (inlegzolen).

De eerste nacht lag de energieplaat onder mijn bed. Ik slaap meestal wel goed, maar die nacht heel diep. Verder werkte de energie ook stimulerend op mijn spijsvertering.
Ik voelde me de dagen daarna ook prima.

Nu ben ik 2 a 3 maanden verder met de energieplaat en het voelt nog steeds goed. De plaat ligt nu aan het voeteneinde van het bed. Ik kan de energie nog steeds goed voelen en het voelt sterk en erg goed. Wat ook opmerkelijk is, is dat de premenstruele hoofdpijn waar ik vaak last van had, niet meer voorkomt. Dit vind ik heel prettig!

Ook lijkt het alsof de energie een positief effect heeft op mijn huid.
Mijn huid is meestal in ieder geval gevoelig en spiegelt snel stress, moeheid en een minder goede spijsvertering.
Nu voelt de huid gladder en ik zie minder rode vlekjes. Misschien komt het ook doordat de energieplaat een diepere slaap mogelijk maakt of een ruggesteun geeft tegen stress.

Ook mijn huisdieren liggen nu wat vaker op de slaapkamer. Misschien is dit toeval, maar ze mijden de energieplaat in ieder geval niet.
Kortom, ik ben erg blij met deze wonderlijke energieplaat!
Victoria

 

*
Jay,
De energie plaat heeft een bijzondere werking voor mij.  Normaal ligt ie gewoon in huis zijn werk te doen, het gezond ombuigen van negatieve straling, maar als ik me ziek begin te voelen of over vermoeid raak of me emotioneel niet lekker voel, dan pak ik hem vast, ga erop zitten, of leg hem onder mijn voeten.  Het verbeterd mijn toestand keer op keer. Bij mijn vriend thuis kon ik nooit goed slapen. Zijn huis staat vol met elektronische aparatuur en wireless modems en telefoons.  Sinds ik de energie plaat bij hem in huis gebracht heb kan ik er heerlijk slapen.  Ik gebruik de plaat ook voor andere doeleinden dan waarvoor die bedoeld is.  Het is heerlijk om  te mediteren. Hij lijkt het effect enorm te versterken.  Ook moest ik laatst een reis van 10 uur in de auto maken. Normaal zou ik regelmatig moeten uitstappen en rusten en als ik aankom ben ik dood moe.  Ik heb de plaat tegen de rugleuning geplaast met een kussentje ervoor en heb 10 uur aan een stuk gereden; alleen gestopt om benzine te pompen en iets te eten.  Ik kwam op mijn eindbestemming aan met zoveel energie dat ik totaal geen vermoeidheid voelde. 
Marieken

*
Ik heb een energieplaat in mijn praktijk liggen voor clienten die op consult komen. Ze merken het gelijk. Ze komen uit de drukte van de stad in mijn praktijk, gaan zitten op de stoel waarop ik de energieplaat heb liggen, en de drukke energie verdwijnt gelijk uit hun lichaam. Ze komen dichter bij hunzelf.
Lilian


Ik heb de energieplaat die ik bij Jay heb gekocht nu zo'n anderhalf jaar in huis en ik gebruik hem nog steeds heel vaak. Ik merk dat de plaat centrerend werkt wanneer ik hem bij mijn voeten leg of onder mijn stoel als ik ga zitten. Het brengt me dichter bij mezelf en meer in het leven van nu. Het is voor mij een goed hulpmiddel om te aarden. Ik was nieuwsgierig naar de werking van de energieplaat bij anderen. Daarom heb ik hem een keer meegenomen naar een workshop. Ongeveer tien mensen hebben hem toen uitgeprobeerd. Het opvallende was dat iedereen er heel positief over was terwijl ze allemaal iets anders voelden. Ik heb de plaat ook gebruikt tijdens sessies. Hierdoor zitten cliënten beter in hun lichaam en stroomt de energie beter door. Ik zit er vaak op als ik achter de computer werk. Daarnaast gebruik ik de plaat om mijn stenen mee schoon te maken en te openen. Ze gaan meer glimmen, krijgen meer regenbogen en voelen sprankelender en krachtiger aan. 
Marieke

*
Nog een kleine opmerking over de energieplaat.
We hebben de plaat gisteren ontvangen via de post en we zijn erg enthousiast over de krachtige werking.
We hadden het gevoel alsof we de hele avond een bijzondere healing ontvingen.
Toen we naar bed gingen hebben we de plaat onder ons bed gelegd en we hebben heerlijk geslapen en werden uitgerust wakker. Normaal zijn we erg onrustige slapers die niet vaak de hele nacht in een keer doorslapen en nu dus wel.
Een heerlijk gevoel!
Eigenlijk zou iedereen gewoon zo'n plaat moeten hebben. Ik heb nu ervaren hoe fijn het is om bescherming te hebben tegen negatieve straling.
Ik vind het een geweldige uitvinding.
Annet


Ervaringen Energie-armband/ring


Ik ben positief over de armband. Voel meer balans en rust in mijn hoofd. Ik draag de armband links, heb rechts nog niet geprobeerd. 's Nachts gebruikt mijn partner hem onder zijn kussen en slaapt daardoor ook rustiger.
Jetty - 26-02-2018
 

*
Door een allergie voor de verdoving Articaine van de tandarts, heb ik er overgevoeligheid voor straling, gamna- en Ultra Violet straling en Wifi en andere electrosmog. Niet blij mee zoals je zult begrijpen. De armband helpt me erg om de scherpe kantjes eraf te halen... Ik voel dat ik makkelijk in mijn eigen kracht kan blijven. Helaas nog steeds gevoelig voor de verschillende stralings maar de armband heeft zeker een enorm,goed effect op mijn lichamelijke energie balans. Heel blij mee.!
Shakti Alexandra - 30-07-2017

*
Mijn katten zijn niet meer bij me weg te 'slaan'. Ook zij vinden de energie van de armband heerlijk. Ik voel me veel rustiger en mensen om me heen zeggen dat ik er veel beter uitzie, terwijl ik ze nog niet verteld heb dat ik de energie armband draag. Ik draag hem afwisselend links en rechts, net wat ik op dat moment nodig lijk te hebben.
Maria - 24-07-2017

*
Na het ontvangen van de eerste armband, ben ik m in eerste instantie rechts gaan dragen. Ik merkte dat ik een beetje overactief werd en heb m toen om mijn linkerarm gedaan. Alhoewel ik al enige tijd last had van mijn rechterarm kwam het niet meer in me op om m rechts te dragen. Toch na maanden heb ik m gewisseld en ik merkte meteen verandering in mijn arm – ik was stomverbaasd dat de pijn verdween. Toen heb ik nog een armband besteld voor mijn linkerarm. Meteen na het omdoen voelde ik een soort verzadigde vermoeidheid. Net zoals bij de eerste armband voelde het heel erg fijn om m te dragen, een soort gevoel van hè hè ik kan even loslaten.
Ook voel ik meer verbondenheid en eenheid met mijn eigen lichaam.
Frey - 01-06-2017

*
Ik werd in de eerste dagen heel sloom en moe, mijn dromen werden helderder, duidelijker, meer kleur. Na een week raakte ik practisch al mijn stress kwijt, geen last meer van allerlei irritaties, mijn vriend krijgt geen op en aanmerkingen meer naar zijn hoofd, voel me eindelijk weer 'normaal', rustig, kan weer genieten, geen last van drukte, op straat of op de weg, in winkels, goh wat was ik aan deze armband toe.
Martina - 07-09-2016

*
De armband voelde vanaf het eerste moment goed. Minder twijfel- en piekermomenten. Het gaat allemaal makkelijker en meer vanzelf.
Ben er heel blij mee! Bedankt!
Wilma - 13-02-2016

*
Sinds ik de ring gebruik voel ik mij veel rustiger en meer in balans. Voor mijn gevoel ga ik meer mee in de stroom van hoe alles zich aandient. Ik had nogal eens last van angst- of paniekgevoelens, en deze zijn heel erg verminderd. 's Morgens word ik veel rustiger wakker dan voorheen. Ik ben dus heel erg blij met deze ring en draag hem iedere dag in mijn broekzak.
Y. Wever - 30-06-2018

*
Ik plaats de ring onder mijn kussen, aan de linkerkant. Geeft iets meer rust ´s nachts. Of ik draag hem in mijn broekzak.
M. Miltenburg - 28-06-2018

*
Al blijft het vreemd om te vatten, deze ring geeft mij nu al een paar weken een gevoel dat ik werkelijk beter bij mezelf blijf. Ik ben me bewuster van mijn gevoel en reageer rustiger op de 'buitenwereld'. Ik draag hem (met een veter aan de BH) ter hoogte van de zonnevlecht. Ben er erg blij mee.
Erna - 11-06-2018

*
Ik heb de armband sinds een dag of 10 en merk duidelijk verschil, ik draag m vooral aan de linkerarm, dit geeft een gerust gevoel, rechts heeft een andere energie. De armband heb ik niet meer afgedaan, hij brengt mij meer tot mezelf
Linda - 19-04-2018


Ervaringen Pen vitaliser
 

Het water smaakt zachter en lichter.
Ik kan nu ook meer water drinken.
Lea Dings - 02-08-2017

*
Merk weinig verschil, maar woon in een gebied met duinwater en dat smaakt op zich niet verkeerd. Drinken van grotere hoeveelheden gaat wel iets vlotter dan voorheen.
Mariejosé - 29-01-2017

*
Het water smaakt lekker zacht en het is een prettig idee dat mijn drankjes nu van goede energie zijn voorzien.
Ineke Kooij - 11-01-2017

*
Het water voelt zachter en lichter aan, wanneer je het door je mond laat gaan.
Ik kan nu ook meer water achterelkaar drinken.
Ik ben blij met de penvitalisator en denk nu aan het aanschaffen van een kraanvitalisator.
Margot - 03-01-2017

*
De penvitaliser gebruik ik om het water uit mijn watercooker te vitaliseren. Verder ook voor andere warme en koude dranken. Door het gebruik van de penvitaliser smaakt het drinken veel zachter, voller en meer smaakvol. Ook is de penvitaliser erg handig voor gebruik onderweg en op reis.
Ingrid - 12-11-2016

*
De pen is binnen en het werkt goed. Het water wordt heerlijk 'zacht' en 'rond' en je blijft er van drinken. Voorheen was het water 'zwaar' en 'vermoeiend' om te drinken.
Dick

*
Ik ben al jaren happy met de penvitaliser. De penvitaliser brengt een hogere trilling aan in alles wat je roert. Dat zorgt ervoor dat alles fijner in je buik valt... geen zwaar gevoel meer dus... Aanrader!!
Ranjana

*
Ik heb de vitaliser pen ontvangen bedankt daarvoor en ik proef wel dat het water helderder smaakt, mijn dochter proeft het ook en ik drink veel water.
Faria


Ervaringen BioProtect Card


Dit is mijn 2e bioprotect card. Deze draag ik op lichaam en de ander ligt in de meterkast.
Gebruik de kaart al jaren en samen met de energieplaat voel ik mij goed beschermd.
Altijd snel geleverd! Prima service
Yvonne - 13-08-2018

*
Sinds de bio kaart op mijn computer ligt, heb ik me na een dag werken nooit meer zo 'raar' gevoeld als voorheen. Dat is heerlijk.
Erna - 30-07-2018

*
Ik gebruik sinds kort de Bioprotect in huis als ik thuis ben, en draag hem bij me als ik werk, daar hebben we veel wifi.
Ik vind het lastig te zeggen of ik verschil voel met of zonder kaart. Toch voel ik me meer beschermd zeker op mijn werk, ik zit de hele dag achter de computer. Snachts leg ik hem in de meterkast. Misschien snachts eens op de wifi leggen. Nog even wat dingen uitproberen.
Maria - 27-03-2018

*
Al jaren heb ik bioprotect kaartjes die draag ik op mijn lichaam en voel me geaard en beschermt tegen elektro smog. De energie plaat en de stralingsstickers voor de mobiel zijn ook een aanrader!
Jeanette - 24-03-2018

*
Ik heb sinds kort de Bioprotect in huis en ben er heel erg blij mee, het maakt de energie zo vele malen dragelijker.
tijdens mijn werk ligt hij naast mijn pc en in de avond ligt hij op de tv en direct onder mijn slaapkamer en dat voelt zo goed.
Kan het iedereen aanraden die gevoelig is voor aardstralen of andere straling zoals de Electro smog.
Chantalle - 12-10-2017


Ervaringen BioProtect Sticker
 

Ik had last van de wifirouter, nu niet zo meer. Dank je.
W.H.R. Nectar - 10-08-2018

*
Heb de sticker op de Garmin (navigatie) in de auto geplakt. Kwam voorheen na een lange autorit weleens compleet overprikkeld (trillend) aan. Dit jaar niets meer van gemerkt. Lijkt goeie koop geweest te zijn.
Erna - 30-07-2018

*
Ik geef dit product vijf sterren, en ik ben nog lang niet klaar met het plakken van deze sticker! Onbewust gebruiken we steeds meer apparatuur in huis, auto of je werk. En als je er over gaat nadenken, zitten we eigenlijk iedere dag in een spinnenweb van onzichtbare elektrische lijnen .
Zelf ben ik als een  persoon zeer gevoelig voor te veel prikkels in welke vorm dan ook, en onlangs letterlijk in mijn lichaam te veel aan elektra prikkels mogen ervaren. Vandaar dat ik zeer dankbaar ben, dat ik wist waar ik deze stickers kon krijgen en heb dan ook advies ingewonnen en dezelfde dag nog besteld. Een dag later in huis de stickers ontvangen en het verschil was na het opplakken voor mij direct voelbaar! Het was voor mij een openbaring en een cadeautje tegelijk!
Chantalle Buckx - 28-07-2018

*
Vooral stickers geplak op de wifi, en de slimme meter en in mijn auto. Ik heb wel het gevoel dat het helpt. Zeker voor de wifi.
Maria - 27-03-2018

*
De stickers werken heel goed, en de energieplaat (die onder onze topperin bed ligt) verbetert onze nachtrust! Heel fijn ?
O. - 12-09-2017

*
Deze stickers gebruik ik op mijn Tablet en iPad op de TV en Magnatron.
De iPad en de Tablet werden altijd erg warm. Dat merkte ik vooral als ik deze opschoot had.  Nu de sticker erop zit voelen zij niet meer warm aan. Ook wat de TV en Magnatron betreft ben ik heel erg tevreden. Het voelt anders.
Deze stickers zijn een aanrader.
Anja - 01-02-2017


Ervaringen RadiSafe telefoon sticker


Vijf sterren van mij voor dit product!
Het verschil is voor mij voelbaar en ik raad het iedereen aan om deze sticker op zijn gsm te plakken.
Chantalle Buckx - 28-07-2018

*
Bij lange gesprekken gebruik ik meestal oortjes, maar dat vergeet ik ook wel eens. Mijn hoofd werd aan een kant altijd. Warm, ik wisselde dan van oor, maar het voelde niet goed. Ik heb heb daar nu minder of geen last meer van. Ook een aan mijn dochter gegeven, ze gebruikt haar mobiel vaak en heeft een baby in huis. Het geeft me een gerust gevoel. Ik vraag me wel af of het ook te meten is, wat het verschil van de straling is met of zonder Radisafe.
Maria - 27-03-2018

*
In feite weet ik niet of hij werkt en ik bel ook niet zoveel maar het geeft een prettig gevoel dat ik er wat aan gedaan heb om schadelijke straling te beperken. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Marja van Rossen - 16-01-2018

*
Werkt goed is aan te raden.
An - 10-11-2017

*
Telefoon is veel minder warm! Ben enthousiast!
Esther - 11-10-2017

*
Ik ben heel blij met de Radisafe.
Mijn Samsung mobiel werd heel warm vooral ook als ik deze aan het opladen was. Ook met telefoneren werd hij erg warm. Kreeg altijd last van een rood warm oor en mijn hoofd werd warm. Tinteling in mijn arm. En nu......Is het geen probleem meer en daar ben ik heel blij mee.
Een aanrader voor een ieder die een mobiel gebruikt.
Anja - 01-02-2017

*
Had heel veel last van straling van mijn smart phone, tintelingen en warmte, nu met de sticker is het probleem bij helemaal verdwenen!
Ben wel aan een nieuwe gsm toe en kijk dan alvast naar een lagere sar waarde, de sticker blijf ik gebruiken en beveel hem zeker aan vrienden en collega s aan!
Inga - 26-12-2016

*
Omdat de achterkant van mijn smartphone steeds ontzettend warm werd ben ik Radisafe gaan uitproberen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit in eerste instantie met een grote dosis scepsis was, maar wonderbaarlijk genoeg moet ik nu toegeven dat sinds ik de sticker achterop de telefoon heb deze aanzienlijk minder warm wordt. Nadat ik de sticker bij wijze van experiment na een aantal maanden tijdelijk verwijderde werd de telefoon direct weer warm. Het lijkt dus wel degelijk enig effect te hebben. Vier sterren.
Mitchell - 03-10-2016

*
Sinds ik de Radisave heb, kan ik langer op mijn telefoon zitten zonder een heel vol hoofd te krijgen. Mijn ogen zijn minder moe van op de smartphone kijken en krijg geen steken meer in mijn lichaam van de mobiel in mijn buurt hebben.
Aanrader voor als je gevoelig bent :-)
Hannah - 08-06-2016


Video ervaringen met de watervitaliser


Prachtige compilatie van verschillende Leliveld vitaliser toeassingenToepassing van de watervitaliser bij een composteringsbedrijfGebruik van de watervitaliser bij een groente/fruitteler


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.