Categorieën

Straling-energetische producten / Beschermende Card tegen straling - BioProtect

Beschermende Card tegen straling - BioProtect 5 6

Beschermende Card tegen straling - BioProtect

BioProtectkaart ter bescherming tegen elektrosmog

Elektrosmog is in onze omgeving een continu en toenemend probleem. Sinds de invoering van de mobiele telefoon is dit nog duidelijker geworden. De door mobiele telefoons veroorzaakte klachten variëren van slaapstoornissen, hoofdpijn, duizeligheid en concentratiestoornissen tot waarschijnlijk zelfs kanker. Diverse wetenschappelijke studies tonen dit aan.

Het merendeel van de mensen neemt elektrosmog niet waar, daardoor is het extra gevaarlijk. Bij elektrische metingen door middel van elektroacupunctuur op het menselijk lichaam wordt iedere vorm van elektrosmog als belastend aangetoond, zelfs een gewone lamp. Deze belasting is echter sterk wisselend per stralingsbron, maar is bijzonder groot bij mobiele telefoons.

BioProtect gebruiksaanwijzing

De eenvoudigste en meest werkzame toepassingsvorm is het rechtstreeks aanbrengen van de BioProtectkaart op het elektrosmog producerende apparaat. Wanneer de Bioprotectkaart in de meterkast of zekeringskast wordt bevestigd, neutraliseert hij de via de leidingen binnenkomende elektrosmog. Lampen (met name spaarlampen die ook hoogfrequente straling uitzenden)- en verwarmingsapparaten zijn dan elektrosmog-vrij.
 

Wanneer de BioProtectkaart op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van:

 • de omgeving en van

 • computers

 • gsm

 • televisie

 • stroomnet

 • andere stralingsbronnen


Elektroacupunctuurmetingen toonden aan dat de BioProtectkaart een energetisch positieve invloed op het lichaam heeft wanneer hij niet meer dan 5 cm van het lichaam verwijderd is. Sommige, erg gevoelige, mensen vinden deze werking te sterk. In dat geval legt men de BioProtectkaart in de buurt neer of draagt deze slechts tijdelijk op het lichaam. De elektrosmog absorberende werking heeft afhankelijk van de omstandigheden een bereik tot 15 meter. De BioProtectkaart moet daarvoor vlak op de ondergrond liggen.

In plaats van de Bioprotectkaart op het lichaam te dragen kunt u hem ook op het betreffende electrische apparaat aanbrengen, bijvoorbeeld op de kast van de computer, de achterzijde van de monitor of TV of bovenop de magnetron.
 

Voordelen Bioprotect Card

 • werkt uitstekend om de slaapplek te neutraliseren, vooral ook bij kunststof knuffels voor kinderen
 • slijtvast
 • blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen
   

Waarom BioProtect produkten?

Onder andere omdat BioProtect door het Internationaal Instituut voor Elektromagnetische Comptabiliteit (IIREC) op haar positieve werking is getest, IIREC nummer 82/2007. Wilt u hier meer over lezen, klik dan s.v.p. op deze link (in het Duits).
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband, de Penta Power Pendant en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Bekijk de overzichtelijke combinatie mogelijkheden tabel van de verschillende stralingsproducten bij de productfoto's onderaan de pagina.

Als u vragen heeft over het combineren van deze producten of andere producten die u in gebruik heeft, neem dan contact met ons op.

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

 • Wordt als envelop verzonden

 • Verzendkosten € 3,95

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 27,90
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

Voorraad

55

Relevante producten

Energetische-ring - Anel...

€ 21,00

Bestellen

Energieplaat tegen stral...

€ 111,00

Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Chantalle -

Ik heb sinds kort de Bioprotect in huis en ben er heel erg blij mee, het maakt de energie zo vele malen dragelijker.
tijdens mijn werk ligt hij naast mijn pc en in de avond ligt hij op de tv en direct onder mijn slaapkamer en dat voelt zo goed.
Kan het iedereen aanraden die gevoelig is voor aardstralen of andere straling zoals de Electro smog.

Amra -

Ik heb een kaart aangeschaft en in mijn slaapkamer onder matras gelegd en tot nu toe geen verschil gemerkt. Toch heb ik gevoel dat ik snacht bescheremd tegen straling en slaap beter. Uitstekend service en verzending was snel. Zeker een aanrader dit site.

Ineke -

Ik draag de bioprotectcard onder mijn voet in mijn sok en het is een prettig idee dat ik nu beschermd ben tegen electrosmog

Jeanette -

Had de kaart al een half jaar geleden aangeschaft. Ben sinds de aanschaf Iedere dag geaard en ik hou alle straling op afstand. Kan weer goed slapen en geen zwaar hoofd meer. Voor mijn nichtje die licht autistisch is heb ik het kaartje ook gekocht ze had wifi en kon niet goed slapen. Ze slaapt weer als een roosje. De energie plaat is ook een aanrader!

Luke -

moeilijk te zeggen,toch heb ik het gevoel dat ik mij minder gespannen voel,na aanschaf van de BioProtect kaart.

Sean -

Al tijd heb ik te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Na een bepaalde test te hebben gedaan bleek dat ik er ontvankelijk was voor de schadelijke effecten van straling. Ikzelf studeer in een gebouw waar wel duizend studenten over de vloer komen. Kun je voorstellen hoeveel mobieltjes en wifi daar aanwezig is? Heb daarna dus zo’n kaartje aangeschaft. Sindsdien is die hoofdpijn en sufheid op school aanzienlijk en merkbaar verminderd.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Nieuwsbrief aanmelden