Categorieën

Watervitalisers / Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte - Leliveld

Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte - Leliveld 5 6

Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte - Leliveld

Deze vergulde vitaliser in de vorm van een vergulde halve bol helpt mensen zich meer verbonden te voelen met zichzelf en elkaar en is ook zeer behulpzaam als iemand erg gevoelig is.

Om extra kracht aan het hart te geven in verbinding met het onderlichaam en de aarde. Hij is tevens bedoeld voor mensen die zich veel tot anderen verhouden en daarbij de focus op het hart hebben. De vergulde laag geeft deze vitaliser extra kracht.

De Aqua Oriënte watervitaliser heeft een Bovis waarde van 237.000.
 

Materiaal en afmetingen watervitaliser

 

Materiaal

RVS, goud (verguld)

L x B

15 x 15 cm

Hoogte

25 cm

Diameter

15 cm

Gewicht

1,5 kg


Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgebreide algemene informatie over de vitaliser voor het hele huis

Verzending

  • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

  • Dit product wordt standaard aangetekend en verzekerd met een Track & Trace code verzonden.

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 1589,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

3

Relevante producten

Installatie leiding-vita...

€ 219,00

Bestellen

Stralingsmeting - energe...

€ 149,00

Bestellen

Antistralingsticker mob...

€ 19,00

Bestellen

Energieplaat tegen stral...

€ 111,00

Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Els de Lange -

Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en stijl en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling. Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!

Ingrid -

Erg blij met mijn aankoop van de leidingwatervitaliser voor het hele huis, de Aqua Oriënte - Leliveld in combinatie met de waterontkalker. Voor deze producten gekozen zodat het hele huis ervan profiteert. Het water is veel zachter, smaakvoller en voller. De structuur van het water is door de leiding vitaliser en ontkalker veranderd wat merkbaar is aan de fijne waterdampdruppels op de glazen wanden van de douche.. Ook is er veel minder tot geen cremespoeling meer nodig bij het haarwassen. Harmonieuze sfeer merkbaar in huis. Door de vitaliser ben ik meer gaan voelen. Als ik de keukenkraan zachtjes laat lopen, voel ik de energie stromen door mijn handen. Ook word ik met mijn hakken de grond in getrokken, dus een aardende werking merkbaar.

Verder een groot compliment voor de service en de installatie! Snelle levering, snelle beantwoording van vragen, goed advies en goede nazorg. Zeer betrokken en persoonlijke aandacht. Echt top!

B. M. B. Amsterdam -

Ben begonnen met de pen-vitaliser.
Een aanrader ter kennismaking en voorbereiding van het installeren van de Aqua d'Oro of een andere grote huis-watervitaliser. Zodat de transformatie gestadig gaat .
Het effect is direct en ronduit verbazingwekkend, zowel fysiek als in huis meteen voelbaar, alles wordt lichter. Optimale verbetering van smaak en zachtheid van het water. Tevens van eten dat erin is gekookt.
Focus op essentiële zaken makkelijker, nog meer genieten van 'going with the flow', creatief leven!
Kortom: Op alle niveau's de investering 100 % waard! Met hartelijke dank, ook voor de goede service.


B. M. B.
Amsterdam

Dolly van Donk -

Het is nu 6 weken geleden sinds de installatie van de vitaliser (en hele huis waterfilter), en ik merk zeker dat het water in kwaliteit veel beter, lekkerder, zachter en "voller" smaakt. Ik vind het lastig te omschrijven wat er in het huis is veranderd. Het eerste wat opkomt is fluweel. Alsof de atmosfeer zachter, fluweelachtig, wollig is geworden. Op dit moment logeren mijn dochter, echtgenoot en drie kinderen bij ons. Dat gaat altijd in harmonie, maar nu lijkt het nog vrediger te zijn. Kan het niet zo goed omschrijven, een warme zachte deken?!

Misschien een leuke bijkomstigheid, mijn echtgenoot heeft de ziekte van Parkinson en sinds de installatie van de vitaliser lijkt het wel of zijn gevoelsleven wakker aan het worden is. Hij heeft " kwetsbare hersenen", zoals de neuroloog het uitdrukt waardoor hij niet meer echt aanwezig is, meestal. Ik moet toegeven dat ik ook experimenteer met andere voedingssupplementen, chlorella, dus kan ook combinatie zijn.
Feit blijft dat hij fitter is en meer aanwezig op een liefdevolle manier. Wow........ De wonderen gebeuren echt nog wel voor hen die ze zien!!!

Een harte groet, en dank je wel!

Agata Bengsch-Soltyszewska -

Ik ben zeer blij met onze watervitaliser. Zeg maar een 5!
Vooral het douchen beleef ik iedere keer weer als een feestje. Het lijkt erop dat de luchtwegen helemaal van opengaan.
Drinken van dit water is ook heerlijk. Kortom, helemaal tevreden!

Marjan -

Ben blij met de vitaliser. Samen met de waterontkalker is het water zachter. Het smaakt lekker, is bruisender en douchen en haren wassen kan ik me echt op verheugen! Een kamerplant, die het anders 's winters best moeilijk had, krijgt nu allemaal nieuwe bladeren.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

50% Korting

Op de accessoires

€ 1.848,00

€ 1.718,50

Bestellen
Nieuwsbrief aanmelden