Gezonder, ontspannen en bewust leven met een water vitaliser + kortingactie

De spirituele invloed van de vitaliser


Water en de mens

We kunnen eigenlijk geen dag zonder water Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?
Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc.

Daarnaast staat water symbolisch en ook letterlijk voor gevoel. Het drinken van voldoende gezond water draagt bij aan het vermogen verbinding te ervaren met je emoties en het afvoeren van negativiteit.

Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro) magnetische velden en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat de natuurlijke structuur stuk.

Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en belast dus in uw lichaam.

De watervitaliser

De Leliveld vitaliser, geplaatst op de kraan, douche of in je waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.  De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen.


Boudewijn Leliveld in zijn praktijk met de watervitaliser.JPG
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.