Categorieën

Watervitalisers / Watervitaliserfles - Leliveld

Watervitaliserfles - Leliveld 5 8

Watervitaliserfles - Leliveld

In twee kleuren! RVS (zilver) en wit.

Er zijn momenteel nog 4 witte flessen op voorraad.
Waarschijnlijk zijn zilveren flessen binnen enkele dagen weer leverbaar.


Deze watervitaliserfles is geïnformeerd met specifieke Leliveld trillings informatie.

Water in deze fles wordt direct gevitaliseerd met als gevolg dat het water weer zacht en vol smaakt.
Het water krijgt weer een natuurlijke structuur met fijn georganiseerde watermoleculen die makkelijk door onze lichaamscellen kunnen worden opgenomen.

Bovendien is deze waterfles een krachtig energetisch product. De fles zal u ondersteunen om meer bij uzelf te blijven. U zou deze fles bijvoorbeeld onder een stoel kunnen plaatsen op het werk of tijdens een vergadering.

Gebruik watervitaliserfles

U kunt gewoon de fles rechtop houden en het water via het tuitje uit de fles zuigen.

Schoon houden
 • De buis in de waterfles kunt u schoonmaken met afwasmiddel, een Saté stokje (of een ander de stokje) en een doekje.
 • Reinig de fles 1 keer per 2 maand van binnen met borstel en afwasmiddel.

  Technische informatie watervitaliserfles
   
 • Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal
 • Hoogte: 27,5 cm
 • Breedte: 7 cm
 • Gewicht: 300 g
 • Inhoud 0,5 l
De fles is gemaakt van Roestvrij staal, silicone en polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters) en is BPA vrij.

Achtergronden van de Leliveld watervitalisers

Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen en een specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. Hij heeft in zijn jarenlange ervaring ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met: voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater.
 
Vanuit zijn ervaringen met zijn cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.
Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken en ging op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.
 

Verzending

 • Wordt als pakket verzonden, verzendkosten € 3,95.

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt boven de € 50 tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 29,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

Voorraad

0

Relevante producten

Antistralingsticker mob...

€ 19,00

Bestellen

Douche-watervitaliser -...

€ 157,00

Bestellen

Kraan-watervitaliser - ...

€ 157,00

Bestellen

Basis leidingvitaliser v...

€ 1279,00

Bestellen

Energetische-ring - Anel...

€ 21,00

Bestellen

Keuken inbouw waterfilte...

€ 159,00

Bestellen

Waterfilterkan voor zach...

€ 29,90

Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Martine Koomen -

Heel blij met deze fles. Het water smaakt echt anders, lekkerder alsof er een fluwelen laagje over het water zit. Toen ik hem uitpakte heb ik er een tijdje mee op de bank gezeten, ik voelde dat ik diep aan het ontspannen was, m'n lichaam werd in eerste instantie heel zwaar. Leg hem ook wel eens onder mijn bed dan slaap ik dieper. En als ik hem bij me heb in drukke situaties voel ik me soms (niet altijd) dichter bij mezelf.
Praktisch gezien vind ik hem niet super lekker drinken: je drinkt uit een tuutje. Er zit een rietje in zodat je hem rechtop kan houden als je drinkt. Het rietje kan er ook uit, dan kantel je hem als je drinkt, voelt wat natuurlijker. Maar zonder dop drinken, zoals je uit een glas zou drinken is niet prettig omdat de rand daar iets te dun/scherp voor is.

Margot -

Zeer fijne drinkflessen. Ik heb er inmiddels 6 gekocht en 5 weggegeven en krijg daar goede reacties op terug.

swarna -

Super product heel erg blij mee!!
Inmiddels 2 gekocht :-)

Margo -

Heerlijk product: mooie fles, ligt goed in de hand en het water smaakt heerlijk. Gebruik hem constant; niet alleen om uit te drinken maar ook omdat ik het prettig vind de fles bij me te hebben.

Margot -

Ik weet niet hoe het werkt.
Wel dat het werkt voor mij.
Ik blijf dichterbij mezelf en neem de waterfles nu altijd mee als ik op pad ga. Het water smaakt zacht en heeft een verfrissende werking. Het sprankelt.
Ik heb er ook een aan mijn partner (gelooft hier niet in) en een vriendin gegeven en ben benieuwd wat zij met dit water gaan ervaren. De katten drinken opvallend meer en de kamerplanten krijgen het ook.
Ik gebruik de penvitalisator al een tijd en ervaar als verschil met de drinkfles dat het dan voller in de mond aanvoelt.
Al met al. Ik ben er heel blij mee en dank aan Boudewijn Leliveld.
P.s.
Mijn handpalmen worden vrijwel meteen warm als ik de fles omvat.

ber10 -

mooie fles. Water smaakt lekker. Ik neem de fles overal mee naar toe.

Richard -

Het zijn hele mooie flessen. Ik heb er 2 besteld omdat ik genoeg water bij mij wil hebben en ook voor als ik weer naar mijn werk ga. Ik moet zeggen dat het water niet zo vitaal smaakt als de vitalisator het maakt. Maar ondanks dat ben ik er tevreden mee en geniet ik van goed water.

Diolène -

Deze waterfles is een hele goeie investering voor jezelf, de fles was de volgende dag binnen lekker snel dus. Hij ligt lekker in de hand ziet er mooi uit en je hebt nu rvs en bewustzijn en gevitaliseerd water
en het is blijvende investering waar je niks aan hoeft te doen. {het bewustzijn blijft, het vitaliseren blijft}.
Ik heb het water uit de kraan erin gedaan {grote vulopening} even laten staan en toen........jah zalig water.
Het water in de fles een nacht laten staan en de smaak was hetzelfde gebleven. Ik heb een filter met
een bewustzijnsplaat erachter, en nu tap ik dit water in de fles ennnnn nu is het topkwaliteit, de fles
neem ik nu mee naar boven en zo heb ik dus bewustzijnswater, gefilterd en gevitaliseerd bij de hand
zaaallliiig. Als ik wegga neem ik um lekker mee zodat ik altijd topkwaliteit water bij de hand heb, dankzij deze fles, de onderkant is zacht afgewerkt zodat andere oppervlaktes niet beschadigen.
Heb ook het bewustzijn gevoeld, deed mijn ogen dicht en heb me op mijn hart afgestemd en mijn handen om de fles en mijn handen werden uiteen geduwd totdat het stopte op een bepaalde afstand ik schat meer als 20cm.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Nieuwsbrief aanmelden