Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Prestige 5 11
Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Prestige
Reviews | Review toevoegen

Deze Aquaphor Prestige waterfilterkan zuivert veilig en effectief uw water. Niet alleen organische vervuiling, maar ook ijzer, zware metalen en andere soorten schadelijke verontreinigingen.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 29,90
€ 24,90
Prijs per stuk

Voorraad : 13

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Prestige

Deze Aquaphor waterfilterkan zuivert veilig en effectief uw water. Niet alleen organische vervuiling, maar ook ijzer, zware metalen en andere soorten schadelijke verontreinigingen. Het waterfilter maakt gebruik van, Aqualen, een unieke samenvoeging van adsorbtiematerialen en hoogwaardige actieve koolstof. Het B100-6 filterpatroon verwijdert overtollige waterhardheid en voorkomt kalkaanslag. Er wordt actief zilver gebruikt om bacteriegroei tegen te gaan, het zilver is veilig verweven met de structuur van het filter, zodat het niet kan uitspoelen.

Voor water vanaf water hardheid 8 Duitse graden wij het patroon B100-6 aan, onder de hardheid 8 kunt u het patroon B100-5 gebruiken. U kunt even googelen op waterhardheid in uw woonplaats om een idee te krijgen.

U kunt ook het filmpje onderaan de pagina bekijken waarin de filterkan met daarin een vergelijkende test met een Brita filter.

Wij adviseren altijd om voor of na het filteren het water te vitaliseren. De reden hiervoor is dat het water weer een natuurlijke structuur krijgt waardoor het lichaam het water makkelijk opneemt.
 

Levering

  • Dit product wordt standaard met 1 filter patroon B100-5 of B100-6 (bij hardheid vanaf 8 duitse graden (veel) kalkaanslag).

  • Bovenaan de pagina kunt u aangeven hoeveel extra waterfilterpatronen u wilt bestellen bij deze waterfilterkan

  • U kunt bovenaan de pagina kiezen om een energieplaat of een watervitaliserpen aan uw bestelling toe te voegen, zodat het water naast gezuiverd ook vitaal wordt.

    De penvitaliser kunt u gebruiken om na het filteren het water in de kan te vitaliseren door er 10 seconden mee in het water te roeren. De energieplaat kan op of bij de waterfilterkan geplaatst om het water te vitaliseren.

Losse filterpatronen bestellen
 

  • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage).


Verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

  • Wordt als pakket verzonden.

  • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden.

Vergelijking tussen Britta en Aquaphor waterfilters
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Elly van den Berg -

Ben heel tevreden over mijn waterfilter kan ,geeft me een fijn gevoel dat ik zuiverder water binnen krijg wat beter ios voor mijn gezondheid en heb ook een penvitaliser als ik op reis ben en geen waterfilter tot mijn beschikking heb.Beide produkten geven me kracht en energie

rita monfrooij -

netjes en snel bezorgt.goed produkt. water is iig minder hard

Stefanie -

Het water smaakt beslist beter. Iemand die op visite kwam wilde nu liever alleen maar water ipv iets anders.

Anna -

Zeer korrekte en snelle levering; , mooi product, ben er blij mee

Adem -

Ik vind het heel fijn dat ik nou schoon water kan drinken zonder al die flessen te schouwen van de supermarkt. En ben heel te vreden met het heerlijke zachte water dat lekker weg drinkt. Ben zeer te vreden met dit product product en raad het aan iedereen aan.😃

Ineke -

Ik ben heel blij met de kan, vooral het idee dat ik nu echt schoon drinkwater drink, en het smaakt heerlijk zacht. Ik heb een glazen waterkoker en het is opvallend dat daar nu ineens geen spatje kalk meer in zit terwijl er eerder veel kalk in zat elke dag, dat ben ik nu dus mooi kwijt 😃
Aanrader dus!

Martine Koomen -

Heel fijn dat ik het drinkwater nu kan zuiveren. Het meest opmerkelijke vind ik dat onze hond nu veel meer water drinkt en al twee keer om meer ge-blaft heeft. Voordat ik de kan gebruikte dronk hij altijd buiten uit de gieter. Ik heb ook de watervitaliseerfles, na het zuiveren gaat het water nog even in die fles. Daarna smaakt het nog lekkerder, fluweelzacht.
De inhoud van de kan is overigens 1,5 liter en het duurt een kleine 5 minuutjes voor hij doorgelopen is. Hij schenkt prettig en houdt goed vast.

Joe -

Goede service, erg blij met mn nieuwe waterfilterkan v Aquaphor

Berny Rikkers -

Inderdaad heerlijk water! Ik ben blij, dat ik deze waterkan heb aangeschaft. Ik moest wel even wennen,het is een totaal andere smaakbeleving.Lekker zacht en helder water.
Ik gebruik het water om mee te koken en als drinkwater voor o.a. thee.Verder heb ik de energieplaat er bij gekocht om het water te vitaliseren.
Ik ben heel tevreden en kan het iedereen aanbevelen!

Sharita -

Erg blij met deze waterkan. Super makkelijk in gebruik, snel filterklaar water dat ook nog heerlijk smaakt. Top aanschaf, mijn zusje heeft er inmiddels ook al 1 gekocht. Het leuke is dat bij ons de kinderen (!) het verschil heel goed merken.

J.Metekohy -

Uiterst tevreden ik gebruikt het vd waterkoker koffiezetapparaat
de stoomoven en drinkwater resultaat vd app. kalkvrij we hadden dit eerder moeten aanschaffen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.