Categorieën

Watervitalisers / Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld

Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld 5 10

Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld

In deze verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen. Stel de vitaliser voor als een ruggegraat. Door de kogel in te stellen op het niveau wat op dat moment belangrijk is wordt de ontwikkeling van het bewustzijn van de gebruiker op het juiste niveau ondersteund.

Bewustzijnsniveau’s die bijvoorbeeld verantwoordelijkheid zijn voor aarding, verbinding, openen van het hart, worden afhankelijk van de stand van de verstelbare bol, versterkt door de trilling die de vitaliser uitzendt. Daardoor kan de vitaliser je helpen groeien in balans en bewustzijn. Dat stelt je in staat een beter verbinding met  jezelf en de mensen om je heen te ervaren en meer vanuit je eigen kracht te leven .

De vitaliser wordt standaard door ons ingesteld op de juiste hoogte, vaak is dit realtief laag om de mens te helpen zijn zelfbewustzijn in het lichaam te integreren. Op deze wijze wordt u in staat gesteld om u vrijer te voelen in het lichaam met meer ruimte tot het denken.

U kunt altijd terzijnertijd advies vragen in verband met wijziging van de instelling, wij kunnen u daarmee helpen.

Normaal gesproken wordt deze verstelbare vitaliser in verband met de instelling door ons geïnstalleerd.

De verstelbare vitaliser heeft afhankelijk van de instelling een bovis waarde variërend van 169.000-211.000
 

Materiaal en afmetingen watervitaliser

Materiaal

RVS,

L x B

7,5 x 7,5 cm

Hoogte

21 cm

Diameter

7,5 cm

Gewicht

3 kg


Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgebreide algemene informatie over de vitaliser voor het hele huis

Verzending

  • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

  • Dit product wordt standaard aangetekend en verzekerd met een Track & Trace code verzonden.

Foto('s):
Video('s): Ervaring verstelbare watervitaliser Heerlijk Water
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 1450,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

7

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

F. en T. Everts -

Wij zijn heel tevreden met de watervitaliser.

Heerlijk zacht water en lekker water om te drinken.

De glazen ruiten in de badkamer zijn weer helder en alles is met minder kalk.

Minder zeep en shampoo gebruik etc.

G. Veldhorst -

Ik ben tevreden over de watervitaliser maar het is niet zo dat ik daar veel mee bezig ben .
Ik kan hem wel als energie voelen als ik er met mijn handen bij kom.
Het water smaakt ook beter .

Dus mijn rapport cijfer is een dikke 8 !

Manja -

Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.

Ben na een zware periode (scheiding, alleen gaan wonen, gezondheidsproblemen) in oktober ingestort en voelde me aldoor ‘wiebelig’. Het woord ‘ontworteld’ kwam niet voor niks in me op. Ik voelde me als een plantje dat zonder kluit was overgeplant. Heel kwetsbaar. Ook alsof ik niet meer helemaal in mijn lijf zat ofzo.

Toen Johan de vitaliser instelde, bijna op zijn laagst (en ik had zelf al het vermoeden dat dat nodig was) voelde het alsof in aan mijn hakken in de grond werd getrokken.

Ik voel me sindsdien anders. Steviger. Ben er blij mee!

Wat ik je nog wil vertellen is hoe ik er toe kwam om juist voor een Leliveld vitaliser te kiezen. Want dat ging op een heel bijzondere manier.

Ik kwam op internet een boel info tegen en zag door de bomen het bos niet. Wat moest ik nou kiezen. Ik overwoog mijn coach te vragen om advies maar wist al wat ze zou gaan zeggen, nl dat ik dat zelf moest voelen. Nou, ik voelde niks.

Ik besloot het gewoon te vragen. Aan mijn innerlijke bron, mijn gidsen, het universum, wat dan ook: ‘Mag ik hier een antwoord over ontvangen. Over wat voor mij de beste keuze is’.

Vervolgens kreeg ik een beeld van lelies. Witte lelies. Ik wist niet wat ik er mee moest. Was het de bedoeling dat ik witte lelies om de waterleiding ging visualiseren? Ik voelde geen ‘ja’. Had ook het idee dat dat niet krachtig genoeg zou zijn. Het bleef een paar dagen hangen. En toen zat ik weer informatie te lezen. Dit keer op jouw site. Het duurde even en toen viel het kwartje: lelies, Leliveld! Wauw! Ik voelde het in mijn hele lijf… zo gaaf! Dit voelde voor mij als een onmiskenbaar ‘ja’.

Even later heb ik je gebeld om een afspraak te maken.

Albers acupunctuur -

Ik heb enkele dagen geleden de Regolare geplaatst en ben er erg tevreden over. Wat een verschil! Voor het plaatsen had ik nog even een glas water uit de kraan getapt en heb deze vergeleken met het water uit de kraan met de vitaliser geplaatst. Het water is veel zachter en voelt veel energieker. Ook moeten we minder zeeppoeder in de wasmachine doen omdat het veel meer gaat schuimen.

Roger -


Inmiddels hebben we 10 maanden de vitaliser in huis. Ik kan met zekerheid stellen dat ik minder hoef te niezen en volgens mijn vrouw is het snurken minder (luidruchtig). vanaf maart staat de vitaliser op chakra 6 - dat bevalt ons het beste. chakra 7 leverde nogal wat hoofdpijn op - binnenkort niet meer hopelijk 1 tot 2 liter drink ik dagelijks en als ik ander water drink merk ik het meteen. onze kat drinkt ook meer water merk ik en het vitale water zit nu ook in het cv-systeem. Ik vind het een van de meest waardevolle aankopen die we ooit gedaan hebben. Dat wou ik even kwijt

Reactie na 4 jaar:
De tevredenheid is nog steeds 5 en de ervaringen zijn nog steeds van toepassing. De laatste 2 jaar (of wellicht wat langer al) staat deze op chakra 7. Er hangt een mooie energie en merk aan mensen die er zich onprettig bij voelen niet meer of minder vaak op bezoek komen. Ook dat ruimt de vitaliser op :-)

groetjes, Roger

Karen -

De installatie is prima verlopen en ben erg dankbaar dat de vitaliser op mijn pad is gekomen. Ik heb ook de vitaliseerpen dus vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gevitaliseerde dranken gedronken ik heb een dikke week behoorlijke ontgiftings verschijnselen gehad om me daarna alleen maar fitter te voelen en nu heb ik de luxe dat het vitale water uit de kraan komt ik voel veel meer rust als voorheen en zit lekker in mij vel en ik voel dat het bewustwordings proces waarin ik inzit weer verder gaat.

En verder smaakt het water goddelijk en is een weldaad voor huid en haar. Ik ben dus erg tevreden en verheug op alles wat nog komen gaat want ik heb het gevoel dat dit alles pas het begin is.

Mathilde Westerhof -

Het water smaakt heerlijk. Mijn dochter is heel prettig in het water geboren!

Erika Stulp -

Met veel plezier drink ik mijn eigen bronwater, al jaren. Hoef geen plastic flesjes, gewoon heerlijk water.
Ik zou zeggen: ga allemaal naar Jay en laat de vitaliser installeren!

tamara rietveld -

douchen is een feestje!!!! De energie spat van het water af, huid is zachter, haar is weer als nieuw en wij ook!!!!!
Bedankt voor alles xxx

Christian Neuteboom -

Beste aankoop ooit !
Werkelijk het is een genot, douchen, wassen, drinken, de vogels en de hond genieten en stralen ! Hun vacht glimt, ook die van de hond ondanks zijn 11,5 jaar.
Krijgt voer van Yarrah en drinkt dagelijks vitaal water wat hem vitaal houdt, mensen denken allemaal dat het een jonkie is van 2 jaar.

De vogels zit heel graag in de spoelbak met een rustig straaltje water, te wassen en te poetsen.
Iedereen die op visite komt kijkt uit naar het water en sommige nemen een fles mee om te vullen voor de terug weg, haha.

Echt, wat zijn wij dankbaar !

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Nieuwsbrief aanmelden