Stralingsmeting - energetische huiszuivering 5 3
Stralingsmeting - energetische huiszuivering
Stralingsmeting - energetische huiszuivering
Reviews | Review toevoegen

Bij een energetische huiszuivering/reiniging wordt er naast de hoogfrequente straling ook gekeken naar laagfrequente straling en andere schadelijke invloeden waardoor het huis niet in balans is.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 259,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Stralingsmeting - energetische huiszuivering

 

Stralingsmeting hoogfrequente straling

Een stralingsmeting is bedoeld om te kijken waar de energie in uw huis ten gevolge van  hoogfrequente straling niet in balans is, deze wordt standaard  gratis uitgevoerd  bij de installatie van  een leiding watervitaliser en is niet apart aan te vragen. We zullen op een eenvoudige manier uitleggen wat het probleem is en de goedkoopste oplossing helpen vinden, waarbij u wel veilig bent tegen straling.
 

Complete stralingsmeting + energetische huiszuivering

Bij een Complete stralingsmeting / energetische huiszuivering energetische huiszuivering wordt er naast de hoogfrequente  straling ook gekeken naar laagfrequente straling en andere schadelijke invloeden waardoor het huis niet in balans is. Een huis waar u zich prettig voelt resulteert in een verhoogd welzijn.

Voordelen:

  • Totale oplossing van negatieve energie (velden) in huis
  • Plekken waar kou is opgehoopt verdwijnen
  • Het huis voelt weer goed geaard aan
  • De sfeer in huis gaat rustiger en harmonieus aanvoelen
  • Betere verbinding tussen de gezinsleden door de harmonieuze energie.

Straling

Vormen van straling die uw gezondheid negatief kunnen beïnvloeden zijn:
laagfrequente elektrische velden, laagfrequente magnetische velden, hoogfrequente elektromagnetische velden, aanwezigheid van materialen die statische elektriciteit opwekken en statische magneetvelden. Deze stralingsbronnen worden in kaart gebracht en geneutraliseerd. Daarnaast  kijken we bij een energetische uitzuivering hoe het energieveld in uw huis in het algemeen is en welke belastende invloeden de energie verstoren.
 

Algemene energie

Met een stralingsmeter, wichelroede en mijn persoonlijke gevoeligheid voor het waarnemen van energievelden kunnen we tijdens een energetische huiszuivering onderzoeken wat voor negatieve, belastende energie in huis aanwezig is. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden op uw woonplek, wateraders, aardstralen of negatieve energieën kunnen oorzaken zijn van een onprettige sfeer in huis. Vaak is het een combinatie van deze factoren, en lost het probleem op als negatieve energie uit het verleden met een huiszuivering wordt getransformeerd. De energie kan dan weer op de natuurlijke oorspronkelijke manier stromen die als harmonie ervaren wordt. Verstoring van de energie in uw huis kan klachten geven, zoals slapeloosheid, angst en gebrek aan energie. Als u zich niet op hun gemak voelt in een ruimte is er meestal wel iets aan de hand, en is er ook een oplossing.

Uniek aan onze benadering is dat  we in algemene zin met de wichelroede zichtbaar kunnen maken of de energie positief of negatief is voor de mensen die er leven. Ik vraag ook aan de bewoner of mijn bevindingen kloppen (met de wichelroede kan ik visueel zichtbaar maken wat ik en mogelijk ook u al voelt). Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er energieën hangen die een negatieve sfeer creëren. Deze kunnen dan worden omgezet zodat de energie weer in balans komt.
Aardstralen en de verschillende soorten straling in huis wordt vaak al geneutraliseerd en omgebogen in positieve energie door het aanbrengen van de vitaliser en/of energieplaat.

Echter, met een  energetische huis zuivering/reiniging wordt uw huis daarnaast ook helemaal vrij van andere energieën uit het verleden die meestal de oorzaak zijn van een vertrek dat niet prettig aanvoelt. Daardoor kunnen de producten op een effectievere manier worden ingezet.
Bij negatieve elektrische velden of energie in het algemeen kan er altijd een energieplaat geplaatst worden ter verbetering van de energie. Bij het plaatsen van een vitaliser wordt er standaard een stralingsmeting uitgevoerd (hierbij wordt alleen naar  hoogfrequente straling gekeken).  

Wilt u meer informatie of weten of de energie bij u thuis in balans is, neem dan contact met ons op.

De kosten van een stralingscheck incl. energetische  huiszuivering zijn € 259,-. Duurt het langer dan een uur, dan is het verdere tarief € 150,- per uur, excl. reiskosten à 25 ct/km en bij een reisafstand na 100 km € 15 per reisuur extra.

Extra (reis)kosten worden naderhand gefactureerd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

M. Miltenburg -

Een aantal weken na de plaatsing van de vitaliter is Jay langsgeweest voor het zuiveren van ons huis. Het is mooi om dat op die manier te doen, en eerst te wennen aan de vitalizer.
Ik vond het een bijzondere ervaring, zeer aan te raden. Jay heeft eerst alles doorgemeten via zijn eigen wijze van meten en zuiver voelen.
Er was een forse belasting in de woonkamer, iets waar ik zelf altijd van dacht dat het aan de tv-computer straling lag. Dat had dus een andere oorzaak en dat kon hij oplossen. Het voelt nu heel anders en ik kan nu veel prettiger op die plek zitten en ook mediteren op de bank.
Ik voel me nu veiliger en meer thuis.

Gatha -

Na jouw huiszuivering voelt het in ons huis veel ruimer en vrediger.
We kunnen er nu echt Zijn... voelt goed! Zelfs de kelder!

tamara rietveld -

geen straling meer, geen zware energie meer. We voelen ons veel fijner hier.
Dank je wel

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.