Spiritueel verdiepingsweekend (met Deeksha initiatie)

Ben jij op zoek naar innerlijke verdieping en een gevoel van vrede en verbondenheid?

Het Awakening weekend helpt je om een krachtige, blijvende verbinding met je hart te maken en een diepere staat van bewustzijn te ervaren. Om voorbij te gaan aan angst en weerstand en te zien dat er liefde in jou is, liefde die van en vóór jou is. En wat is er mooier dan dit in een groep mensen te delen.
 

Wat houdt het weekend in?

Op de eerste dag van dit bijzondere weekend gaan we na hoe jij de wereld ziet en ervaart. Dit is sterk afhankelijk van jouw innerlijke toestand. We gaan leren hoe je rust, overvloed en harmonie ervaart en deze eigenschappen ook in je dagelijks leven kunt aantrekken.

Deze helende en transformerende reis wordt gemaakt in een krachtig energetisch veld en een liefdevolle groepsenergie. Je krijgt diepgaande geleide meditaties voor heling van relaties en verbinding met de innerlijke stilte. Je ontvangt krachtige Deeksha’s (energieopdracht om het hart te openen) en de initiatie om zelf Deeksha door te kunnen geven.

Deeksha is een energieoverdracht vanuit de goddelijke bron die je innerlijk bewustzijn verhoogd en blokkades oplost. De Deeksha zal in combinatie met meditatie en de teachings de verbinding met je hogere bewustzijn op een krachtige manier tot stand brengen en helpen weerstanden op je pad te transformeren.

De 2e dag van het weekend ontvang je de initiatie om Deeksha-gever te worden ontvangen.
 

Het verhogen van je zelfbewustzijn

In dit weekend ontmoeten we elkaar doormiddel van speelse oefeningen, delen en meditaties.

Tijdens dit weekend leer je:

  • Hoe je in een prachtige toestand van geluk terechtkomt
  • Hoe je relaties heelt
  • De kracht van intentie en bewustzijn toepassen
  • Sterkere verbinding met je hogere bewustzijn te leggen
  • Deeksha geven

Verder komen aan bod ouders, voorouders en voorouderlijnen.

Deze teachings worden informeel en interactief gegeven vanuit persoonlijke ervaringen.

In de krachtige groepsenergie die ontstaat bij de workshop wordt je eigen zelfbewustzijn verhoogt. Jouw eigen spirituele gidsen werken met jou en helpen in de verhoogde energie jouw eigen thema’s zichtbaar te maken zodat jij deze kan doorvoelen en doorzien.

Voorbeelden van een thema zijn: angst voor tekort, gevoel niet goed genoeg te zijn, denken dat er iets mis met je is, angst om los te laten of juist angst om te verbinden.
Wat het thema ook is, is in wezen niet zo belangrijk. Je leert ieder moment je innerlijke weerstand te transformeren, zodat je steeds vanuit kracht en bewustzijn kunt leven. Op deze manier leer je je eigen vrijheid ontdekken en mensen aan te trekken die bij je passen.
 

Ervaringen van deelnemers

De meeste deelnemers ervaren een enorme verdieping in hun leven als gevolg van het weekend. Het heeft vaak ook even tijd nodig om te integreren in het dagelijks leven. Het weekend is echt een aanrader om een diepere toestand van bewustzijn in jezelf te laten ontwaken en ervan te kunnen genieten.

’Ik wilde graag even laten weten dat ’t afgelopen weekend heel veel teweeg heeft gebracht. Voel me echt super! Vond het een heel bijzonder weekend, met heel bijzondere mensen. Ik merk nu al een verschil in omgang met mensen of met dingen die op m’n pad komen. Gaat echt heel relaxed. Fijn voelt dat! Heb nu ook zo’n zin om naar India te gaan. Nogmaals dankjewel en nog een fijn weekend!

Bekijk gerust meer ervaringen van deelnemers van eerdere weekenden.
 

Praktisch informatie over het weekend

Het weekend duurt twee dagen en is op een zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 en uur.
Overnachten kan bij een B&B in de buurt.
 

Graag zelf zorgen voor:

  • Warme sokken of sloffen
  • Pen en papier

De kosten van het weekend zijn € 199,- 

Dit is inclusief initiatie.
Luch is inclusief.

Wil jij meer informatie over dit weekend voor persoonlijke bewustwording en groei?
Dit kan door te bellen naar 06 28 4140 36

Meer informatie op onze website: www.spiritueleverdieping.nl

Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 199,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.