Heerlijk Water respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Door middel van deze privacy policy wil Heerlijk Water duidelijkheid geven in hetgeen wij met uw gegevens doen. 

In deze webshop gebruiken wij functionele, tracking  cookies en analytics cookies in verband met Google analytics en adwords remarketing. 

Daarnaast  vragen wij u informatie. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling, om met u te kunnen corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te verwerken of u een offerte te kunnen aanbieden. Op deze wijze ontvangt Heerlijk Water uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer en/of e-mail adres.
 
De informatie die Heerlijk Water op deze wijze ontvangt wordt gebruikt om aan uw verzoek te kunnen voldoen. Bezoekers die dit aangeven op ons contact of offerte formulier kunnen een e-mail ontvangen van ons, telefonisch benaderd worden of op andere wijze informatie ontvangen. 
 
  • Jay Uijttewaal eigenaar van Heerlijk Water is verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens.
  • Uw gegevens worden minimaal vijf jaar en maximaal tien jaar bewaard.
  • Uw gegevens worden bewaard in verband met administratie en correspondentiedoeleinden.
  • Uw persoonsgegevens worden enkel door Heerlijk Water bewaard en waar nodig gebruikt en niet doorgegeven aan derden.
  • Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen of onze werking ervan te beperken. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk voldoen aan uw verzoek tot inzage en gewenste correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens uit onze database. 
  • U als klant heeft altijd de mogelijkheid om een eventuele klacht kenbaar te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • U bent in het geval van een bestelling in de webshop van Heerlijk Water verplicht om persoonsgegevens te verstrekken zodat de producten naar u kunnen worden verzonden. Het niet verstrekken van uw gegevens leidt tot het niet kunnen leveren van de door u bestelde producten.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze webshop bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en voor verbetering van de webhop. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

Wij hebben een getekende privacy verwerkersverklaring van Google, Kiyoh klantbeoordelingen en onze nieuwsbrief provider Mailchimp, zodat uw gegevens niet kunnen worden gebruikt.

Klanten die zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief worden ook verwijderd uit de nieuwsbrief aanmeld database.



Deze webshop bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar Heerlijk Water kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy policy heeft slechts betrekking op deze webshop van Heerlijk Water.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.