Kalkbreker Waterontkalker - eenvoudig minder kalkaanslag
1 Reviews | Review toevoegen

De Kalkbreker Waterontkalker, eenvoudig minder kalkaanslag! Zoals bekend bij ons verwijderd de watervitaliser voor het hele huis ook kalkaanslag in de waterleidingen en zorgt het voor minder aanslag.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 249,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kalkbreker Waterontkalker - alle hardheden

De Kalkbreker Waterontkalker, eenvoudig minder kalkaanslag!

Zoals bekend bij ons verwijderd de watervitaliser voor het hele huis ook kalkaanslag in de waterleidingen en zorgt het voor minder aanslag in de douche, op tegels, apparaten en leidingen.

Een combinatie van de Kalkbreker Waterontkalker en een vitaliser, of twee vitaliser's (waarbij de één klein kan zijn en de andere groot), geeft echter een duidelijke extra vermindering van aanslag. De effectiviteit is afhankelijk van de hardheid van het water.

De waterontkalker breekt laag voor laag de oude - reeds bestaande - kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen in de waterleidingen af tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm verdwijnt zonder verstoppingen te veroorzaken. Er zal minder kalkaanslag zijn op tegels, leidingen, badkuipen en apparaten.  
De apparaten, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven vrijwel geheel vrij van afzetting.

Neem in verband met de effectiviteit van de Kalkbreker Waterontkalker contact met ons op voor informatie over uw waterhardheid.

De combinatie van een waterontkalker met een kleine vitaliser voor op de kraan, onder het aanrecht of in de douche zorgt voor een goede verbetering van de waterkwaliteit. De ontkalker maakt het water extra zacht en laat de mineralen (dus ook de kalk) oplossen. De vitaliser brengt het water daarna in een harmonische trilling, er vormt zich een vitale waterstructuur die bijdraagt aan een gezonder lichaam.

 

Product informatie

 • Voor zowel koper, kunststof en RVS (hoofd) waterleidingen

 • Voor alle waterhardheden

 • Dit product bestaat, afhankelijk van de maat van waterleiding, uit één of twee elementen

 • Afmeting van een element: l x h x br  7,5 cm x 2 cm x 5,5 cm

 • Er is slechts ca. 8 cm vrije ruimte op de (hoofd)leiding nodig

 • De modellen kunnen qua kleur, vorm en afmetingen afwijken van de getoonde afbeeldingen
 • Tot de maat 22 mm worden er één module geleverd, vanaf de maat 22 twee modules. De modules zijn uniek gekalibreerd voor de optimale werking.
 • U kunt onderaan de pagina de maat en het soort waterleiding selecteren om te bepalen welke ontkalker u nodig heeft

Extra voordelen

 • Hoeft niet te worden opgeladen, geen onderhoud

 • Eenvoudig te installeren

 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing
   

Garantie

U krijgt op deze professionele waterontkalker 4 maanden niet tevreden geld terug garantie en 25 jaar fabrieksgarantie op de werking.
 

Montage

Montage is meestal eenvoudig en kan vrijwel altijd zonder zaag-, breek- en/of hakwerk plaatsvinden in de meterkast, meterput, kelder of technische ruimte.
 

Uitgebreide informatie over deze waterontkalker, en de waterhardheid op uw locatie in Nederland om het type ontkalker die u nodig heeft te kunnen bepalen.
 

Verzending

 • Dit product wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Ontvangst meestal binnen drie werkdagen

 • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending

 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd

 • Zonder risico niet tevreden geld terug (binnen vier maanden)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Christien Boosten - 28-03-2017 15:36

Combinatie kraan-watervitaliser en kalkbreker:

De watervitaliser had ik als eerste op de keukenkraan aangesloten, al voordat de kalkbreker gemonteerd was, en dat gaf direct veranderd water. Het water is zachter van smaak, verfijnder, stroomt anders de kraan uit. Ik vind het nu fijner om water te drinken; voorheen deed ik het wel, maar niet van harte, wetende en voelende dat het niet optimaal was. Elke slok water drink ik bewust, wetende dat ik zuivere kristallen tot mij neem. Het is veel fijner om te koken, thee te zetten met dit mooie water!

Ik heb ook gemerkt dat in kopjes minder aanslag achterblijft, bijvoorbeeld van koffie, en het is gemakkelijk schoon te spoelen; het hecht niet zo vast. Ik constateer dat de kalk enorm afneemt. Ik zie geen/uiterst minimale kalkafzetting op de waterkoker of op de kraan in de douche.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.