Installatie leidingvitaliser/filter hele woning

De leidingvitaliser voor op de hoofdleiding wordt door een bekwame monteur in uw woning achter de watermeter op de waterleiding geïnstalleerd. De vitaliser kan ook worden geplaatst in een bedrijfsgebouw, kantoor of bij de aanvoerleiding van een vijver of zwembad. 

Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd kunnen we opnieuw een monster nemen en de verschillen zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf
De installatie is inclusief een stralingsmeting. We brengen eventuele schadelijke hoogfrequente elektromagnetische straling in kaart en dragen oplossingen aan.

Als de vitaliser is geplaatst kan er een aanpassingstijd zijn aan de nieuwe energie waarbij uw lichaam zich balanceert, oude energie loslaat en kan gaan ontgiften.

 
  • De installatiekosten zijn € 239,00  inclusief  installatie, materiaalkosten,  watermonster,  stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten.
     
  • De installatie van een waterfilter onder het aanrecht kost in combinatie met de vitaliser € 300,00
     
  • De installatie van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis kost € 379,00
     
  • Behalve de verstelbare vitaliser (ivm instellen), kunt u een vitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren.

De eerste 100 reis kilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd)

U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link


In het geval dat de installatiekosten  lager uitvallen vanwege kortere reisafstand of lagere materiaalkosten, krijgt u deze uiteraard terug.
 Johan doet de installatie en stralingsmeting en geeft ook advies vanuit zijn jarenlange ervaring.
 

Instructie video installatie hele huis watervitaliser/filter


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.