Het mysterie van water en bewustzijn

Het mysterie van water en bewustzijn

Kunt u zich het volgende voorstellen:
 
Prof. Montagnier kreeg de Nobelprijs voor het ontdekken van het aidsvirus. Later ging hij onderzoek doen naar homeopathie. Een tiental jaren eerder was er een bom in de wetenschap ontploft nadat Jacques Benveniste had aangetoond dat een oplossing waar antistoffen in hadden gezeten nog steeds witte bloedlichaampjes activeerden. Met andere woorden, zonder dat in de oplossing de fysieke stof aanwezig was bleken de effecten nog steeds te ontstaan.
 
Prof. Montagnier ging een stapje verder. Hij stelde water bloot aan het DNA van het aidsvirus. Vervolgens verdunde hij dit water homeopathisch zodat er onmogelijk nog fysieke moleculen aanwezig konden zijn in het water. Vervolgens sloot hij een apparaat aan op dit water. Dit apparaat maakt een code van de elektromagnetische trilling van het water. Deze code werd via e-mail verzonden naar een ander laboratorium honderden kilometers verder. Vervolgens werd met een ander apparaat de code weer omgezet in een elektromagnetische trilling die in contact werd gebracht met water. In het water waren de basis bouwstoffen van een DNA molecule aanwezig. En er ontstond inderdaad een molecule DNA voor 98% gelijk aan het DNA van het oorspronkelijke aidsvirus.
 
Op een of andere manier bleek de informatie in het water bepalend voor de ordening van de bouwstoffen die het DNA vormden.
 
En blijkbaar is water in staat om te functioneren als een geheugen dat ontvankelijk is voor elektromagnetische trillingen van een stof ongeacht of de fysieke stof werkelijk aanwezig is.

De watervitaliser

Dit is ook het uitgangspunt van de vitaliser, daarin zijn de elektromagnetische trillingen van de verscheidenheid aan krachtige planten en natuurlijke mineralen samengebracht. Zodat ze een prachtige krachtige harmonieuze waterstructuur creëren.

De mens heeft een zekere toegang tot een toestand van rust en innerlijke vrijheid. De mens kan een gevoel van verbondenheid en eenheid ervaren. Op het moment dat de mens dit ervaart is hij verbonden met een bewustzijnsveld van eenheid, dit is het kwantum veld wat achter alle materie ligt. In feite is de vitaliser een antenne voor dit veld.
 
Het veld is intelligent van zichzelf, het is zelforganiserend en regulerend. Door te leven in een dergelijk bewustzijnsveld kan je leven een verandering ondergaan.
 
Water is de boodschapper van Bewustzijn zelf. Het verbindt levende wezens. Het functioneert ook als boodschapper van lager bewustzijn, conflict, afgescheidenheid. En ook van hoger Bewustzijn, de onderliggende eenheid van alles. Bewustzijn is alles. Het is onkenbaar. Het eeuwige Zijn.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0

      16-03-2017 19:29     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.