Basis leidingvitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld
9 Reviews | Review toevoegen

Deze vitaliser is de blauwdruk/basis van alle vitalisers en bevat alle informatie die nodig is om gezond water uit uw kranen te laten stromen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1.343,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Basis leidingvitaliser voor het hele huis - Ouroboros - Leliveld    

Deze vitaliser is de blauwdruk/basis van alle vitalisers en bevat alle informatie die nodig is om gezond water uit uw kranen te laten stromen. De vitaliser voorziet in een krachtige vitale energie die de sfeer in uw leefomgeving verbeterd.

Ourosboros is de slang die in zijn eigen staart bijt zodat er een cirkel ontstaat. Deze cirkel staat voor de cyclische werking van de natuur en de eenheid van alles. De cirkel staat ook symbool voor de aarde.

De informatie van deze vitaliser, die in alle vitalisers zit, stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen. De energie brengt als het ware weer leven terug.

 

 


Kernwoorden: rust, ontspanning, balans, basis, ruimte creëren

De Ouroboros watervitaliser heeft een bovis waarde van 139.000.

 

Optioneel kunnen wij deze vitaliser anders informeren, bijvoorbeeld voor mensen die hypergevoelig zijn en baat hebben bij zeer zacht makkelijk opneembaar water.


Materiaal en afmetingen watervitaliser

 

Materiaal

RVS

L x B

7,5 x 7,5 cm

Hoogte

40 cm

Diameter

7,5 cm

Gewicht

2 kg

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgebreide algemene informatie over de vitaliser voor het hele huis
 

Verzending

  • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

  • Dit product wordt standaard aangetekend en verzekerd met een Track & Trace code verzonden.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bastiaan en Vanessa - 23-01-2019 10:36

Wij zijn zeer tevreden met onze water Vitaliser en ontkalker.
Het installeren was zo geregeld door een uiterst bekwame vakman die ook veel te vertellen had over de werking van het gevitaliseerde water.
Het water smaakt veel zachter en puurder.
Ook merken we de invloed in de sfeer in huis.
Die is merkbaar beter geworden.
Douchen zonder kalk is ook een stuk prettiger voor het haar.
Ook merken we dat onze apparaten zichzelf beginnen te schonen,
Onze wasmachine spuugde laatst een hele lading drab uit de vuil waterslang vandaan.
Bedenk dan maar eens wat er in je lichaam gebeurd😏
Al met al zeer tevreden en willen niet meer zonder!

Jeroen postma - 22-01-2019 21:14

We hebben de Ourosboros gekocht en alles transformeerde meteen. Voordat ik m zelf heb geinstalleerd vroeg ik de watermoleculen in m’n lichaam zich af te stemmen op de informatie in de Ourosboros. Wat gebeurde valt niet te omschrijven, alsof er een herkenning, uitlijning en vitalisatie plaatsvond, voorbij woorden 🙏💞 Nu hij in huis is geinstalleerd voelt het erg goed om te douchen, te drinken en de huisdieren water te geven. We hebben voor het drinkwater nog een Alkalinisator erbij voor het zuurstof verhogen en het spelen met de Ph tussen de maaltijden door. Deze zuivert het water nog eens extra op fysiek niveau. Beide onmisbaar zo voelden wij. Nog Rozekwarts bij de waterleidingen gelegd en het is compleet. Een 5 dimensionaal huis met briljant water in het bos, dank jullie wel voor deze prachtige creatie!!!

Connie - 31-05-2018 21:01

Heel tevreden over de Ouros boros die Johan bij ons heeft geïnstalleerd. Het water smaakt zachter, de bloemen in de vaas blijven langer goed en mijn huid voelt zachter aan. Daarnaast heeft Johan de straling in ons huis gemeten en een aantal adviezen gegeven die we hebben opgevolgd. Heel blij met zijn bezoek en de Ouros boros.

Ik had al jaren het idee voor een water vitaliser ( door verschillende natuurgeneeskundige en dhr. Hans Moolenbergh aangeraden) maar het is er nooit van gekomen totdat ik de website en verhalen van een vriendin over Jay en heerlijk water hoorde. Het voordeel is dat ons gehele huis wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardig water zonder verdere inspanning en onderhoud) Helder en duidelijke informatie en een goed onderbouwd verhaal.

Bedankt Johan en Jay!!

Erna Verlinden - 20-03-2017 15:06

Ik ben benieuwd hoe mijn lieve water zich zal laten fotograferen over enkele maanden... ik voel me alleszins meer gekoesterd, meer gedragen, meer verwelkomd, meer betrokken, meer beschermd... overal rondom mij die zalige aandacht van het enthousiast, speels en blij stromende water met al zijn natuurlijke eigenschappen!

Kan je je voorstellen wat het met een mens doet... als je er dan ook nog eens kan/mag van drinken? Dankbaar om in elke druppel te mogen zijn... Verenigd... zo binnen, zo buiten... je kern en je omgeving ervaren... Het Al-Water... dat Jou tot Oceaan maakt...

Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017 14:33

Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering.
Plaatsing betaalbaar, snel en proper.
Zeer tevreden.

Celine - 04-01-2017 11:28

We waren in september verhuisd en vervolgens hadden we een watervitalisator en filter bij u besteld. Helaas voelde het water erg zwaar, zoals mijn moeder u toen had verteld. Het lukte me niet goed om er van te drinken, ik moest er echt moeite voor doen. Ik weet zeker dat de vitalisator me hielp met aarden (ik had altijd een hekel aan rood en opeens koos ik overal rood en is het een kleur die ik ontzettend mooi vind), maar voor mij was het een te zware energie.

U heeft toen verschillende kannen opgestuurd en druppeltjes, wat ik ontzettend fijn vond en heel aardig dat u zo meedacht met ons. Het was echt een hele goede service dat we de vitalisator konden omruilen en dat dit al zo snel kon. Nu is er een andere vitalisator (speciaal geïnformeerde Ouroboros) geplaatst en hier zijn we erg tevreden mee! Het water voelt heel licht en ik drink nu heel graag van het water. Laatst moest ik een paar dagen weg en toen heb ik een aantal liters van het water mee genomen. En met de druppels ben ik ook erg geholpen, deze gebruik ik elke dag door voeding heen, omdat het dan ook lichter en makkelijker verteerbaar lijkt te worden, het is niet meer zo zwaar.

Ik wilde u dus ontzettend bedanken voor de goede service van het afgelopen jaar en de mooie producten die u aanbiedt. Ik ben er in elk geval dagelijks mee geholpen en dat wilde ik u nog even laten weten.

Tika - 16-01-2016 12:30

Wij lieten de Ourosboros, in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht, plaatsen in ons appartement in Zuid Frankrijk op onze waterleiding. Het duurde even maar inmiddels is er een groot verschil. Het water smaakte erg naar chloor. Wij proeven geen chloor meer en het water smaakt heerlijk. Wij vullen lege flessen met dit water als we weg gaan. Want ander water drinken we niet meer. We zullen zeker de voordelen gaan opmerken in de komende tijd, wat betreft de planten. Dank aan mijn zus die mij de vitaliser aanraadde.

Arno - 25-02-2015 15:16

Na goed invoelen hebben we gekozen voor de Ourosboros,
We hebben hem direct bij de hoofdkraan aan laten sluiten door de gene die ook de waterontharder (het water heeft hier een hardheid van 42 °f ) heeft geplaatst.
Omdat twee systemen bij elkaar komen was het in eerste instantie moeilijk om het te proeven.
Gelukkig was de monteur enorm benieuwd hoe het water zou smaken.
Hij zelf was de waterontharder al jaren gewend dus hadden we toch een soort graadmeter.
Deze monteur was aangenaam verrast door zijn smaakbeleving. Hij zei dat er weer een bite in het water zat en hij wilde alle gegevens van deze producten hebben om voor zichzelf ook zoiets te kopen.

Het is nu bijna een jaar later en we zijn nog steeds heel blij dat we dit gedaan hebben.
We nemen het water dan ook bijna overal mee naartoe. Het voedt je en het smaakt lekker, je wordt schoon en opgeladen onder de douch of in bad. De planten doen het beter dan ooit. Absoluut een aanrader. Een van de beste investeringen in jezelf en je directe omgeving!
We gebruikten het ook voor het verdunnen van de muurverf en het cement bij de verbouwingen. Het huis voelt stukken lichter dan voorheen. Dank voor deze prachtige techniek.

Annemarieke - 04-02-2015 14:11

Ik heb de Ourosboros nu al bijna 3/4 jaar op de hoofdkraan zitten. Het is nog elke dag een plezier om onder de douche te staan. Het water voelt veel zachter aan en ik weet nog dat ik in het begin vaak dacht aan de keren dat ik als kind bij een regenbui in de zomer expres het water op mijn gezicht liet regenen want dat voelde zo heerlijk! Die sensatie geeft de douch nog steeds.
Mijn vader die te oud werd om zijn goudvissen goed te kunnen zien, laat ze sinds ruim een jaar bij mij logeren en het is me opgevallen dat ik de bak veel minder vaak hoef te verschonen dan eerder. Er ontstaat makkelijk een soort natuurlijk evenwicht.
Ook de gedachte dat ik iets heb aangeschaft dat me van binnen en buiten goed doet stemt me heel tevreden. De installatie is prima verlopen en leverde nog een paar mooie gesprekken op bovendien. Dank je wel

Alle bundels met dit artikel:

50% Korting

Op de accessoires

€ 1.602,00

€ 1.472,50

Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.