Categorieën

Straling-energetische producten / Straling-ontstoringssticker - Bioprotect

Straling-ontstoringssticker - Bioprotect 5 3

BioProtect Straling-ontstoringssticker

De BioProtect stralingontstoringssticker heeft een afmeting van 1,5 x 2,5 cm, en kan makkelijk op verschillende toepassingen worden geplakt.

De stickers hebben een blijvende werking en hoeven niet te worden opgeladen.

Toepassingen

De BioProtect stralingontstoringssticker kan onder andere toegepast worden bij:

 • lampen

 • kabels (laagfrequent)

 • laptop

 • wifi antenne (Wifi router kunt u ontstoren door op de antenne een sticker te plakken of in de hoek in de richting van de ruimte)

 • gps

 • waterkoker

 • televisie

 • in de auto

 • elektrische apparatuur in het algemeen
   

Voor het gebruik van een mobiele of draadloze telefoon raden wij de RadiSafe telefoon sticker aan in verband met de intensiteit van de straling.

Elektrosmog is in onze omgeving een continu en toenemend probleem. Het merendeel van de mensen neemt elektrosmog niet waar, daardoor is het extra gevaarlijk. Elektrische metingen door middel van elektroacupunctuur op het menselijk lichaam hebben aangetoond dat iedere vorm van elektrosmog belastend is, zelfs een gewone lamp. De mate van belasting wisselt per stralingsbron en is met name groot bij mobiele telefoons.

Als de werking van elektrosmog op het lichaam meetbaar is met behulp van elektroacupunctuur, ligt het voor de hand om met dezelfde meetmethodes naar oplossingen (of bescherming) te zoeken. BioProtect is het resultaat van deze zoektocht.

Waarom BioProtect produkten?

Onder andere omdat BioProtect door het Internationaal Instituut voor Elektromagnetische Comptabiliteit (IIREC) op haar positieve werking is getest, IIREC nummer 82/2007. Wilt u hier meer over lezen, klik dan s.v.p. op deze link (in het Duits).

Tijdens het onderzoek is gebleken dat elektromagnetische golven altijd bestaan uit twee soorten golven. Enerzijds de transversale golven, die men met normale meetapparatuur kan meten en die momenteel hoofdzakelijk worden gebruikt, ook in de mobiele telefonie. Anderzijds zijn er de longitudinale golven, ook wel Teslagolven genoemd, naar de ontdekker ervan, Nicola Tesla. Tesla is eveneens de eenheid waarin magneetveldsterkte wordt aangegeven. Deze longitudinale golven hebben nadelige biologische effecten (uitwerkingen), meetbaar via het acupunctuursysteem, op de groei van celculturen of veranderingen van hersengolven in een EEG. Deze golven zijn wat we elektrosmog noemen.

Met technische meetapparatuur kan men de longitudinale golven niet rechtstreeks meten, hun biologische negatieve uitwerking is echter zeer zeker aantoonbaar. Deze golven hebben specifieke fysische eigenschappen, die anders zijn dan de transversale golven. Nicola Tesla heeft ze al in 1880 beschreven en ermee geëxperimenteerd. Door deze andere eigenschappen kan men de longitudinale golven gericht uitfilteren, hiervoor heeft men echter een medium nodig dat met deze golven resoneert en ze absorbeert.

Met behulp van elektroacupunctuur heeft Dr. Med. Dietrich Grün verschillende methodes ontwikkeld om deze longitudinale golven te absorberen. Deze methodes worden in de BioProtect produkten toegepast.

Alle positieve werkingen van BioProtect produkten zijn door middel van elektroacupunctuur getest en aangetoond, vervolgens in de praktijk bij een groot aantal personen getest en aangetoond.

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband, de Penta Power Pendant en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Bekijk de overzichtelijke combinatie mogelijkheden tabel van de verschillende stralingsproducten bij de productfoto's onderaan de pagina.

Als u vragen heeft over het combineren van deze producten of andere producten die u in gebruik heeft, neem dan contact met ons op.

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

 • Wordt als envelop verzonden

 • Verzendkosten € 3,95

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 7,90
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

Voorraad

124

Relevante producten

Energieplaat tegen stral...

€ 111,00

Bestellen

Beschermende Card tegen ...

€ 27,90

Bestellen

Antistralingsticker mob...

€ 19,00

Bestellen

Kraan-watervitaliser - ...

€ 157,00

Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

O. -

De stickers werken heel goed, en de energieplaat (die onder onze topperin bed ligt) verbetert onze nachtrust! Heel fijn 😀

Anja -

Deze stickers gebruik ik op mijn Tablet en iPad op de TV en Magnatron
De iPad en de Tablet werden altijd erg warm. Dat merkte ik vooral als ik deze opschoot had.
Nu de sticker erop zit voelen zij niet meer warm aan.
Ook wat de TV en Magnatron betreft ben ik heel erg tevreden.
Het voelt anders.
Deze stickers zijn een aanrader.


Sean -

Altijd als ik met mijn nieuwe telefoon belde kreeg ik zo’n pijn aan het oor waar de mobiel op dat moment tegenaan zat. Sinds ik de stickers (2 stuks) erop heb geplakt heb ik duidelijk minder last van de straling van de telefoon. De pijn die de telefoon hierdoor veroorzaakte is grotendeels verdwenen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Nieuwsbrief aanmelden