Aardende en centrerende lichtgewicht Energetische-armband
Aardende en centrerende lichtgewicht Energetische-armband
Reviews | Review toevoegen

Deze nieuwe energetische armband geeft extra aarding en energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stress. Bovendien wordt straling in het lichaam afgevoerd.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Aardende en centrerende lichtgewicht Energetische-armband

Deze lichtgewicht energetische armband zendt een energie uit die u verbindt met uw eigen essentie. Daardoor blijft uw energie beter bij uzelf en bent u beter beschermt tegen straling. Uw lichaam herkent zelf de energie van de armband die de natuurlijke stroom van levensenergie in uw lichaam stimuleert. De armband geeft extra energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stres.

De armband faciliteerd de energie van opengaan, loslaten en verder groeien. De armband helpt om beter in contact met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht makkelijker bij uzelf te houden. Veel mensen ervaren dat spanningen, trauma's en weerstanden in hun lichaam loskomen en daardoor (makkelijker) verwerkt kunnen worden. Het gevolg is dat uw  levensenergie weer beter gaat stromen.  
 
De energie die ervan uitgaat is afkomstig van een levend bewustzijnsveld dat zich via de energie armband met de mens en aarde verbindt. Daardoor worden kwaliteiten zoals creativiteit, helderheid, bewustzijn van het gevoel en innerlijke kracht tot uitdrukking gebracht.  

U kunt zelf voelen of u de armband aan de linkerkant (de kant van het meer ontspannen en loslaten) of de rechterkant (de kant van actie en ondernemen) om de pols wilt dragen.

Voor sommige mensen duurt het wat langer voordat ze de effecten merken, wij adviseren om het product zeker eerst vier weken te proberen.
 

Voordelen Energetische-armband

  • slijtvast

  • blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen

  • De energie van de armband is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces dat al gaande is

  • De energetische armband heeft een Bovis waarde van 126.000

  • op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie
     

Fysieke eigenschappen

Materiaal: Roestvrij staal
Maat: 5,8 cm 

De armbanden kunnen iets worden gebogen om ze beter passend te maken, wel op eigen verantwoordelijkheid!
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.
 

Verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

  • Wordt als envelop verzonden

  • Verzendkosten € 3,95

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.