Heerlijk Water producten

 We kunnen geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?

Maar als u uw lichaam het beste gunt, blijkt dat leidingwater toch niet zo optimaal van kwaliteit. Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en gebruikte medicijnen van andere mensen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen.

"Toen ik weerstand begon te ondervinden bij het drinken van mijn kraanwater ging ik op zoek en ontdekte ik dat water eigenlijk een energie is die sterk bepalend is voor mijn welzijn. Ik besloot mezelf het beste te gunnen en vond mijn oplossing met een Leliveld watervitaliser.

Tegenwoordig gebruik ik ook een waterfilter en energetische producten die onder andere tegen straling beschermen."

Jay Uijttewaal, eigenaar Heerlijk Water
 

Gun uzelf ook het beste en kies voor onze producten die ervoor zorgen dat u:

  • Gezond water drinkt dat goed opneembaar is voor het lichaam.
  • Gaat ervaren dat de sfeer in huis verbetert en u beter ontspant.
  • Veel minder wordt beïnvloed door de overal aanwezige stralingsbelasting van apparaten en telefoons.
  • Zich beter en vitaler gaat voelen, meer energie heeft en meer aankan.
  • Zich beter kan ontspannen en daardoor beter informatie kan opnemen.
  • Geen dure plastic flessen water met daarin belastende chemicaliën hoeft te kopen.
  • Extra ondersteunt kan worden bij lichamelijk herstel, ontgiften en afvallen.
  
Voor specifiek advies en informatie kunt u contact met ons opnemen of een offerte voor een waterbehandelingsysteem voor uw hele huis aanvragen. Meer lezen over drinkwater behandelen

 


Recente klantervaringen

Verstelbare hele huis watervitaliser: Wij zijn veel geaarder en mijn praktijk betere resultaten met onze behandelingen. Heel blij dat we een vitalizer zowel privé als in de praktijk hebben laten plaatsen. Ellen - 02-05-2018 

*
Aqua Oriente watervitaliser + hele huis filter: Het installeren was even puzzelen, maar het is goed gelukt! Het water is zacht, helder en vitaal, echt HEERLIJK WATER! Ook in huis lijkt de sfeer te veranderen. Kan het niet goed benoemen, maar het voelt fijn. Je begrijpt, we zijn er ontzettend blij mee. 
Winfried & Carin - 20-02-2018 

*
Al enkele maanden de aqua oriente vitaliser en filter, en ik merk dat mijn huid minder droog is dan vroeger. Ik moest me altijd insmeren en dat hoeft helemaal niet meer! Om te drinken super lekker ! Mijn honden vinden dit trouwens ook.... ;-)
En de planten laten een duidelijk verschil zien! De plaatsing ging vlot en de uitleg kon niet completer! Een pluim voor de mensen die dit verzorgden tot in de puntjes!
Daniella Piedfort- 09-05-2018

*
Ik heb een half jaar geleden een energieplaat gekocht. Al snel ervoer ik een prettige sfeer in huis, waarop ik besloot nog twee platen aan te schaffen. Nu heb ik drie energie platen in huis en ik ben er super blij mee! In mijn beleving neutraliseren ze niet alleen negatieve energie stromen, maar versterken ze ook positieve energieën. Dit heeft er bij mij toe geleid dat mijn persoonlijke proces in een stroomversnelling is gekomen. Ik kan de energie plaat aan iedereen die een fijne sfeer in huis wil warm aanbevelen. Het is een waardevolle investering in je leven.  Bram 08-11-2017

Populaire producten

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om ons en onze producten beter te leren kennen. 
Maak een afspraak via ons contact formulier of bel ons 050 8539686.
Bekijk route
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.