Kraan-watervitaliser - Leliveld 5 31
Kraan-watervitaliser - Leliveld
Reviews | Review toevoegen

Deze Leliveld kraan-watervitaliser vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan. U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kun

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 165,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kraan-watervitaliser - Aqua Gocciola - Leliveld

Deze kleine kraanvitaliser is compact en krachtig en ideaal om direct en voordelig heerlijk vitaal water te drinken.


Basisinformatie

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan.

 • Heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat het water een bijsmaak heeft of u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, kunt u deze watervitaliser gecombineerd met een aanrecht inbouw waterfilter met korting bestellen.

 • Eenvoudig te installeren, hoeft niet te worden opgeladen en geen onderhoud

 • Er treedt geen vertraging in de water doorstroom op
 • Heet water kan gewoon door de vitaliser en wordt gewoon gevitaliseerd.
 • Blijvende krachtige werking

 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing

 • De vitaliser is makkelijk toe te passen op plekken waar u niet uit de voeten kunt met een grote vitaliser, hij is maar 7 cm lang.

 • Zonder risico. Niet tevreden, geld terug (binnen drie maanden) Wel tevreden? Dan houdt u de vitaliser of ruilt u hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren. Daarnaast hoeft u niet meer naar de winkel om flessen bronwater te kopen.


Werking

Deze kraanvitaliser geeft energetische vitaliserende informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd. Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De kraan-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Dit is een onverslijtbaar product dat vitaliteit toevoegt aan het water dat iedere plant, dier of mens gebruikt, hierdoor wordt duurzaamheid een letterlijke ervaring! Het product is in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd en wordt door tienduizenden mensen naar tevredenheid gebruikt.

 

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de kraanvitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.   

Vraag en antwoord watervitaliser
 

Installatie

U schroeft deze vitaliser met gemak op bijna alle kranen met behulp van een bijgeleverd verloopstuk. 
U installeert hem eenvoudig door de perlator (het zeefje) van uw kraan te draaien en de vitaliser erop. Bij de vitaliser worden eenvoudige koppelingen voor gebruikelijke keukenkranen geleverd. Deze koppelingen passen praktisch altijd tenzij u een speciaal type kraan heeft waar geen dopje uit of af kan worden gedraaid. In dat geval raden we een aanrecht inbouw vitaliser aan.
 

Levering

Deze vitaliser wordt geleverd met een koppeling voor kranen met schroefdraad aan de buitenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,2 cm). Of één voor kranen met schroefdraad aan de binnenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,4 cm)


Bij bestelling van 1 koppeling krijgt u € 5,50 korting

Maak bovenaan de pagina uw keuze.
 

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

 • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.

 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Jos -

Het water proeft iets zachter. De hexagon vorm van de zeepbellen kunnen we niet vinden, dat zou wel een mooie bevestiging zijn. Maar het gevoel is goed, ook dat help. Ook door iedere keer een mooie intentie neer te zetten bij het drinken van dit water.

Beatrix Willemse -

Jemig, wat een geschenk zijn de produkten die ik gisteren heb ontvangen. Ben enorm dankbaar . Het water is werkelijk "Goddelijk" overdag heb ik vandaag nauwelijks behoefte aan water gehad wel gedronken natuurlijk. En het is absoluut met geen ander water te vergelijken. En zó zacht. Het brengt ook een zuivere energie in huis, en af en toe zie ik dat het water gewoon LICHT uitstraalt.

Jan -

Prima verbetering van ons drinkwater

r.selles -

Heerlijk drink water geworden een echte aanrader

Els Bussink -

Ik ben zeer blij met de kraan vitaliser en proef een duidelijk verschil met het gewone kraanwater.
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
Els Bussink.

Roel van der Neut, Kerkrade -

Ik mag nog iets toevoegen, namelijk dat als ik het water drink het aangenaam binnengaat en ik rustig slik. Het genot van eenvoudig water dat van een andere hoge kwaliteit is dan gewoon kraanwater, het is een pure ervaring. Wat betreft het olielampje wil ik nog zeggen dat het zich vooral gemakkelijker laat schoon maken. met genoegen drink ik verder . . .

Roel van der Neut, Kerkrade -

Tot nog toe heb ik water met koolstof gefilterd en met stenen verbeterd, rozenkwarts, bergkristal en diamant. Nu besloot ik de watervitaliser aan te schaffen en zie daar het resultaat. ik proef nauwelijks verschil tussen het gefilterde en gevitaliseerde water, zij het toch iets zachter. Het water voelt zachter als je je handen bijvoorbeeld wast. Tamelijk snel merkte ik op dat ik nog rustiger bezig ben in de buurt van de kraan met vitaliser en ik krijg sterk de indruk dat het olielampje niet meer zo snel vies wordt van de resten na verdamping. De bloemen staan frisser en een aantal dagen langer dan voorheen en dan ook nog zonder voeding in het water. Dat alles bevestigd de wetenschap in mijzelf dat ik op een prettige manier water van een goede/veel betere kwaliteit tot mij neem, met de positieve gevolgen daarvan die mooi mee genomen zijn. Deze ervaringen heb ik gedeeld met mijn huisgenoten en zij zijn evenzo enthousiast. ik moest er al meteen twee bij bestellen. Overigens is het prettig dat je deze watervitaliser gemakkelijk overal mee heen kunt nemen, op vakantie, als je gaat verhuizen etc. etc. etc. complimenten hoor...

Irene -

Sinds vorig jaar gebruik ik in de keuken en voor mijn douche de watervitaliser en dat is te merken. Normaalgesproken heb ik tegen de zomer last van een soort eczeem aan mn handpalmen en daar heb ik geen last meer van. Ook een droge schilferige huid aan de binnenkant van mn voet is verdwenen. Heb wel de neiging om wat langer onder de douche te staan.
Er is verder veel minder kalkaanslag in de kan waar ik water in destilleer. Met gewoon kraanwater blijft er na een tijdje stukjes kalk achter en dat is een stuk minder geworden. En zoals al eerder opgemerkt ruiken de schoonmaakdoekjes die ik voor het aanrecht gebruik niet meer zo sterk of zelfs helemaal niet.
Nu ik zo gewend ben geraakt aan dit gevitaliseerde water was het voor mij logisch de penvitaliser aan te schaffen zodat ik ook elders het water kan vitaliseren. Voor de wastafel in de badkamer heb ik voor de kraanwervelaar gekozen, voorheen gebruikte ik het douchewater. Ook al geef het niet die energie mee, zoals bij de kraanvitaliser, proef wel het verschil in smaak. Met de pen is het voor mij nu alleen maar de gedachte dat het ook elders zijn werking doet en heb ik eerlijk gezegd meer rust nodig om het verschil te ervaren.
Al met al blij met deze producten.

Margot -

Ik begon met de penvitalisator, daarna de waterflessen . En door het ervaren, voel ik dat het water is veranderd zoals beschreven. Het stroomt zelfs zachter over mijn handen. Mijn partner houdt zich hier niet mee bezig en zei laatst dat hij het rustiger vond in huis. Ik ben erg blij met de ontwikkeling van deze vitaliserende producten .

Richard -

Ik ben heel blij met de vitalisator. Ik ben begonnen met een waterkuur om mezelf te zuiveren. Het water in Rotterdam is niet zo best. Dank zij de vitalisator en het water filter geniet ik van beter en gezonder water.

Ton -

in vertrouwen, want ik weet niet wat ik er van moet vinden, proef geen verschil in smaak of texture, ik vul wel elke keer een glas met dit water.

sophia -

Het water smaakt zachter en voller en drinkt makkelijker weg. Precies zoals gezegd wordt in de aanbeveling van Heerlijk Water. Het is geen suggestie. Ik heb het bij verschillende bezoekers uitgeprobeerd. Ze vonden allemaal het gevitalizeerde water lekkerder.

Astrid -

Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!

Christien Boosten -

De watervitaliser had ik als eerste op de keukenkraan aangesloten, al voordat de kalkbreker gemonteerd was, en dat gaf direct veranderd water. Het water is zachter van smaak, verfijnder, stroomt anders de kraan uit. Ik vind het nu fijner om water te drinken; voorheen deed ik het wel, maar niet van harte, wetende en voelende dat het niet optimaal was. Elke slok water drink ik bewust, wetende dat ik zuivere kristallen tot mij neem. Het is veel fijner om te koken, thee te zetten met dit mooie water!

Ik heb ook gemerkt dat in kopjes minder aanslag achterblijft, bijvoorbeeld van koffie, en het is gemakkelijk schoon te spoelen; het hecht niet zo vast. Ik constateer dat de kalk enorm afneemt. Ik zie geen/uiterst minimale kalkafzetting op de waterkoker of op de kraan in de douche.

De energie in huis is meditatiever; vlak na komst vitaliser zijn we gestart met een dieet, dat mij in intensere meditatieve staat bracht. Wij beiden ervoeren ons lichaam en onze geest als: schoon, puur, zuiver tijdens het dieet. Het is heel fijn om mensen na een energetische behandeling dit water aan te bieden!

W.Koolhof -

" Ik ben super onder de indruk!
Ik werk dagelijks met energie en ik had niet verwacht dat het ZO voelbaar zou zijn
(ik voel het al buiten de kraan en onmiddelijk in mijn handen als het water eroverheen stroomt, de afwas doen is nu een feestje haha).
Ik heb m nog maar een paar uurtjes en overweeg nu al een extra aan te schaffen voor de douche hahaha!!

Mijn kraanwater smaakt nu rond en zijdezacht.
Ik hou van spelen met water en heb ervaring met drinkwater wervelen en opladen met zon, kristallen, intenties, kleuren en/of mandala's- en ik kan steeds de verschillen proeven! Maar dat dit water na het vastzetten van 1 verloopstukje onmiddellijk de kwaliteit heeft van water waar zo hard aan 'gewerkt' is - had ik werkelijk niet durven dromen. Ik filter het water wat ik voor consumering gebruik nog wel met een re-mineralisered filter, maar dan heb ik ook echt het water uit mijn dromen haha!

Kortom ik ben helemaal verkocht! :) "

Jan &Ria -

Heerlijk zacht water, al na een paar dagen.

Mariënne Govers -

Sinds 2 weken Kraanvitaliser in keuken, zet er mijn koffie en thee mee en doe de afwas ermee en kook ermee.
Verder gebruik ik het i.p.v. mijn mineraalwater. Voelt allemaal erg zacht en lekker. Hoe de planten er op reageren is
me nog niet echt duidelijk, zie nog géén verandering. Mijn lichaam voelt zacht aan en ik vind het water ook zacht en lekker....vandaag pas gelezen wat ik er nog meer aan kan toevoegen qua energie/triling/gedachte etc.
Nog vele mogelijkheden.

Anja -

Wat een aanwinst in huis.
Omdat ik in een duplexwoning woon en gebruik maak van een gezamenlijke waterhok,
vond ik het beter om de Kraanvitaliser te gebruiken.
Het water danst weer en is helder en vooral zacht van smaak.
Mijn bloemen en planten blijven langer staan en zien er mooi uit.
Had wel in het begin het gevoel dat ik meer afvalstoffen aan het afvoeren was.
Maar dat was mooi meegenomen.
Ik ben mezelf er steeds meer bewust van wat de dingen met mij doen.
Ben erg tevreden en dankbaar voor dit heerlijke water.
Het is een aanrader voor een ieder die net begint met gevitaliseerd water.
En een low budget.

Mona Smit -

Zacht water dat is direct te proeven. Ook krachtiger. Ik heb 2 jaar mijn drinkwater afgetapt bij een bron op een landgoed hier in DE Steeg, gefilterd bronwater, dit water proeft zuiverder, zover ik dat kan beoordelen..., dus misschien ga ik er nog een filter bij kopen!

Rudy Liem -

Ik vind het water veel zachter als voordien en een betere smaak hebben. Met de planten heb ik nog geen ervaringen kunnen maken. Ik ben echter positief ingesteld

Irene van Iersel -

Beste aankoop ooit! Ben er heel tevreden mee. Héérlijk sprankelend water zo uit de kraan. Het voelt ook heerlijk als je je armen onder de kraan houdt, er is beslist iets veranderd in dit water. Ik voel me gevitaliseerd en drink met plezier veel vaker een glaasje water nu.
Werd ook snel en keurig netjes afgeleverd. Is zo gemonteerd en ook nog eens gratis verzending.
Het is misschien een kleinigheid, maar ik vind het echt uitstekende service dat je zelfs gratis een aangetekende verzending er van mag maken. Kortom ... een aanrader!

Sonja Fredzess -

Voordat ik op vakantie ging heb ik mijn planten in huis volop begoten met het gevitaliseerde water en ik moet zeggen dat zij bij thuiskomst er heel goed bij stonden.
Ook is de smaak van de theeen die ik gebruik zachter en bij het handen wassen voelt het water niet zo zwaar.

Mark -

Na aankoop van de water vitaliser voelde ik me zelfbewuster naarmate ik het water dronk. Ik ben katholiek en ik merkte ook dat ik in de kerk beter bij mezelf bleef en minder verstoord werd door mijn omgeving, het water maakt mij lichter.

Renate -

Het water smaakt heerlijk; vol en zacht.

Gea van der Wal -

De kraanvitalisator is top! Eindelijk weer lekker water drinken, dorst lessen.

Het water smaakt super. zoals ik het in de zwitserse bergen geproefd heb, sprankelend.
En ik hou erg van de energetische uitwerking .. als een spiegeltje spiegeltje aan de wand :)

L. Diederik, Rotterdam -

Het is ongelofelijk; ik heb nu al zeker 6 glazen water bijna achter elkaar gedronken en blijf ervan drinken. Mijn handen heb ik gewassen en zijn heel zacht. Het is ongelofelijk! Ben heel blij en wacht af hoe mijn douchewater morgenochtend voelt. Mijn planten heb ik er ook al water mee gegeven.
Hartelijk dank voor je advies! Ik ga verder kijken op je site wat ik eventueel nog wil aanschaffen, ook voor mijn praktijk.

Anne -

Het water in Kleve (DL) heeft weinig kalk en smaakte erg schraal. Na plaatsing van de vitaliser smaakt het zachter voller, lichter en ronder. Ik kon direct de energie van de vitaliser voelen toen ik zachtjes de kraan aan deed.

Valerie -

Wij wonen in Hong Kong en waren al een tijdje op zoek naar lekker en gezond kraanwater. Nu kan het kraanwater in Hong Kong gewoon gedronken worden, maar hebben wij daar toch onze twijfels over. In overleg hebben wij gekozen voor de Vitaliser in combinatie met een filter (om de zware vervuiling eruit te halen) en dat blijkt een goede keuze. Iedere dag genieten wij van nu van heerlijk vol water en we gaan altijd de deur uit met een gevulde RVS fles om ons water ook buiten de deur te kunnen blijven drinken. We zijn in ieder geval erg enthousiast en denken eraan om een grotere Vitaliser aan te schaffen zodat we kunnen profiteren van de kracht van dit water overal in huis.

David -

Vanmorgen heeft TNT de Vitalizer bezorgd. Ik heb 'm meteen op de kraan geschroefd en een 'blinde' proef uitgevoerd.
Drie identieke glaasjes onderop genummerd, 1 gewoon kraanwater, 2 ander gefilterd-water, 3 Leliveld water. Rondgedraaid zodat ik niet meer wist welke en toen geproefd. Resultaat: heel duidelijk zachter water dan de andere twee was nr. 3!!! :o) het proefde 'voller', 'ronder' en 'wolliger', als je dit van water kunt zeggen.
Het verraste me eens te meer omdat ik had gezien dat de Vitalizer van binnen hol is. Ik had verwacht er een ingewikkeld gangensysteem in aan te treffen. Dat ik het verschil tussen het kraanwater en gefilterde-water niet proefde verbaasde mij ook, terwijl ik pas vorige week een nieuwe filter erin had gedaan.
David

Wil Damen, Baarle Nassau -

Het gebruik van de vitaliser:

Ik dronk de eerste dagen veel water, omdat ik het lekker vond, angsten die anders te erg werden trokken weg (angst voor ziekte, autorijden, zorgen maken). Ik voelde dat deze handelbaarder waren en niet doorsloegen naar te veel angsten. Ik merkte op dat autorijden fijn werd en ik visualiseerde hoe fijn autorijden was en is.

Veel lijntjes uit mijn gezicht verdwenen, niet allemaal. Ik kreeg weer een voller gezicht. Energieën van andere mensen gaan gemakkelijker van mijn lichaam af (negatieve energieën). Ik dronk graag water, de koffie en de thee smaakten lekkerder. Ik ben directer in mijn uitspraken geworden, confronterender. Ik kom meer voor mijzelf op en zelfverzekerder geworden, meer mijzelf dus.

Mijn man is ook positief veranderd, meer in harmonie door het gebruik van de vitaliser.
De kleinkinderen zijn, als ze boos zijn, net wat minder boos, dus niet over de grens. Ouders hoeven dan geen standjes te geven of tot orde te roepen ( voetjes van de kleinkinderen voelde warmer aan, waren eerst koud). De kleinkinderen zijn liever naar elkaar en naar de ouders. Ouders ook liever naar de kinderen en naar elkaar. Spreken meer lieve woordjes uit, zoals ik houd van jou en dat heb je goed gedaan.
De jongste zoon is resoluter geworden naar de buitenwereld en zijn gezin, hij was te lief.

Ik ben blijer met mijzelf en heb meer energie, pak nog wel wat stress op vandaar energiering gekocht.

Agnes -

Best tevreden met mijn aankoop.

Mijn partner stond zeer sceptisch over deze aanschaffing, maar ondertussen is er toch een overeenkomst dat we nu lekker water kunnen drinken.

Geen gesleep meer met flessen, een echte vooruitgang.

In een glazen kan doe ik er nog extra kristallen en mineralen in. Super.

Dank je wel.

Agnes

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

15% Korting

Op de accessoires

€ 344,00

€ 317,15

Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.